21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    LG V20. Ανακοινώθηκε επίσημα με ανθεκτική ελαφριά κατασκευή, dual camera και οθόνη 5,7’’ QHD

    Το πολυαναμενόμενο LG V20 έγινε επιτέλους επίσημο. Πρόκειται για μία πρόταση που διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά που το κοινό αγάπησε στο V10, με πολλές βελτιώσεις φυσικά που το καθιστούν κορυφαία πρόταση για τις μέρες μας.

    LG V20

    Η συσκευή διαθέτει ένα ελαφρύ σώμα από αλουμίνιο (κράμα AL6013 που χρησιμοποιείται σε αεροπλάνα και πλοία) ωστόσο, όπως σημειώνει η εταιρεία, διατηρεί την αντοχή του προκατόχου του, καθώς είναι συμβατή με τις προδιαγραφές MIL-STD-810 για αντοχή σε πτώσεις και έντονους κραδασμούς. Όσον αφορά τη σχεδίαση, δανείζεται στοιχεία από το G5, τη ναυαρχίδα της LG, χωρίς βέβαια τις αρθρωτές δυνατότητές της. Διαθέτει αφαιρούμενο πίσω κάλυμμα για εύκολη αφαίρεση της μπαταρίας και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την dual-camera.

    Το V20 έρχεται με την ίδια primary οθόνη του V10, διάστασης 5,7 ιντσών IPS και ανάλυσης QuadHD, καθώς και δεύτερη οθόνη πιο μεγάλη πλέον ώστε να δείχνει 24 χαρακτήρες. Όσον αφορά τον επεξεργαστή, χρησιμοποιεί Snapdragon 820 chip με 4GB RAM, Adreno 530 GPU και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Διαθέτει το ίδιο camera setup με το V10 (16MP 16:9 OIS με laser & phase detection autofocus και δεύτερη wide-angle κάμερα 8MP fixed focus) καθώς και selfie κάμερα 5MP με φακό f/1.9. Διαθέτει υποδοχή USB-Type C ενώ η μπαταρία του φτάνει τα 3.200mAh με υποστήριξη Quick Charge 3.0. Η συσκευή τρέχει το Android 7.0 Nougat out of the box με το νέο Google In Apps phone search function και φυσικά το ενημερωμένο UX 5.0+ της LG.

    https://www.youtube.com/watch?v=u8gf32H1WOs

    Στο κομμάτι του ήχου το V20 έρχεται με 32bit HiFi Quad DAC για πολύ καθαρό ήχο, 5-step fine volume and L/R balance control, αλλά και υποστήριξη Steady Record 2.0 στην εγγραφή video που χρησιμοποιεί το video stabilization σύστημα της Qualcomm (EIS). Στη συσκευασία (σε κάποιες αγορές) θα βρείτε μάλιστα και B&O Play headphones, για ακόμη μεγαλύτερη ηχητική απόλαυση.

    lg-v20-3

    Το LG V20 θα διατεθεί σε titan, pink και silver αποχρώσεις και αναμένεται να κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του έτους, χωρίς η κορεατική εταιρεία προς το παρόν να δίνει στοιχεία για την τιμολόγησή του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles