13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    LG Watch Urbane hands-on video + pics (MWC 2015)

    Η LG παρουσίασε σήμερα στη Βαρκελώνη ένα νέο smartwatch, το LG Watch Urbane (εκτός από το LG Watch Urbane LTE) με Android Wear λειτουργικό και είχαμε την ευκαιρία να το δοκιμάσουμε από πρώτο χέρι!

    lg watch urbane (4) (Large)

    Το LG Watch Urbane ενσωματώνει το λειτουργικό σύστημα Android Wear, διαθέτοντας οθόνη P-OLED 1.3 ίντσας ανάλυσης 320 x 320 pixels, αλλά και “πολυτελές” μεταλλικό φινίρισμα με μικρότερα bezels και πιο “λεπτή” κατασκευή.

    lg watch urbane (7) (Large) lg watch urbane (6) (Large) lg watch urbane (5) (Large)

    Θα είναι διαθέσιμο σε χρυσό και ασημί χρώμα, ενώ συνοδεύεται από δερμάτινο λουράκι 22 χιλιοστών. Έρχεται με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 400 στα 1.2GHz, 512MB RAM4GB εσωτερικής μνήμης και μπαταρία 410 mAh ενώ ενσωματώνει αισθητήρα καρδιακού ρυθμού και είναι συμβατό με το πρότυπο IP67 ώστε να αντέχει τη σκόνη και το νερό.

    lg watch urbane (2) (Large) lg watch urbane (1) (Large) lg watch urbane (3) (Large)

    Δείτε το hands-on του Δημήτρη Σκιάννη από τη Βαρκελώνη:

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles