16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Λίγο από… Game of Thrones στη νέα διαφήμιση της Apple

    Η προώθηση της Apple για το Apple TV 4ης γενιάς (το πιο εξελιγμένο της multimedia device δηλαδή) συνεχίζεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, στην προσπάθειά της να τονώσει ακόμα περισσότερο τις πωλήσεις του.

    thekiss

    Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια είναι αρκετές φορές μεγάλοι σταρ του σινεμά ή των τηλεοπτικών σειρών που πληρώνονται αδρά για μία και μόνο εμφάνισή τους, για την προώθηση των προιόντων της εταιρίας από το Cupertino. Στο τελευταίο διαφημιστικό της Apple στα πλαίσια προώθησης των φωνητικών δυνατοτήτων της Siri κατά τη χρήση του Apple TV, συμμετείχαν η Alison Brie (γνωστή από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικές σειρές όπως το Community, Madmen) και ο πασίγνωστος μονόχειρας του Game Of Thrones, Nikolaj Coster-Waldau! 

    https://www.youtube.com/watch?v=-F6tUN2j0Iw

    Οι δυο τους παίζουν το ρόλο 2 ηθοποιών κατά τη διάρκεια γυρίσματος ταινίας στην οποία προσπαθούν να βρουν την απαραίτητη «χημεία» για ένα εντυπωσιακό φιλί στην τηλεόραση. Για αυτό το λόγο χρησιμοποιούν τις φωνητικές δυνατότητες της Siri (μέσω του Apple Remote) για να κάνουν rewind σε μια ταινία, να μεταφερθούν στο μενού της μουσικής και να αρχίσουν το playback συγκεκριμένου τίτλου τραγουδιού, απλά και μονο με… τη φωνή τους! Απολαύστε το, έχει αρκετό ενδιαφέρον.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles