22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το Linshof i8 ποτέ δεν θα το δούμε, καθώς η Linshof σταματά τη λειτουργία της!

    Πριν από λίγες εβδομάδες σας είχαμε παρουσιάσει το πρωτότυπο και πολλά υποσχόμενο Linshof i8, ένα high-end smartphone, το οποίο ξεχώριζε όχι μόνο για τα ανεπτυγμένα tech specs αλλά και για την εναλλακτική (οκταγωνική) εμφάνιση του. Ωστόσο, εάν σας άρεσε το μικρό δείγμα που σας παρουσιάσαμε για το i8, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου), δεν θα το δείτε ποτέ να κυκλοφορεί, καθώς η γερμανική Linshof που είχε αναλάβει το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του συγκεκριμένου smartphone, σταμάτησε για πάντα τη λειτουργία της!

    Linshof-i8-specs

    Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, εδώ και καιρό οι γερμανικές αρχές ερευνούσαν τη σχέση και τη συμμετοχή των υπευθύνων της Linshof σε μία σειρά από οικονομικές απάτες. Το πόρισμα των γερμανικών αρχών ήταν «καταπέλτης», καθώς όπως αποδείχθηκε οι υπεύθυνοι της μάλλον σκιώδους αυτής επιχείρησης συμμετείχαν σε μία σειρά από παράνομες οικονομικές δραστηριότητες που τους εξασφάλιζαν την αθρόα εισροή κεφαλαίων. Η είδηση που εμφάνιζε τους υπευθύνους της Linshof να εμπλέκονται σε μία σειρά από οικονομικές απάτες όπως αναμενόταν, επηρέασε αρνητικά τους επενδυτές, οι οποίοι τελικά δεν είχαν άλλη επιλογή από το να αποσύρουν τα κεφάλαια τους. Από την πλευρά τους, οι υπεύθυνοι της Linshof χωρίς να δίνουν πολλές λεπτομέρειες και πληροφορίες, με μία επίσημη και λιτή ανακοίνωση που ανέβασαν στο site τους, απλώς το μόνο που έκαναν ήταν να ευχαριστήσουν τους users για την υποστήριξη, ενημερώνοντας τους παράλληλα για την αποχώρηση των επενδυτών.

    Σίγουρα είναι μεγάλο κρίμα που δεν θα μπορέσουμε ποτέ να δούμε το Linshof i8, καθώς φαινόταν μία πολλά υποσχόμενη συσκευή με ενδιαφέροντα tech specs.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles