16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ληστεία βγαλμένη από το Hollywood. 40.000 προϊόντα της Samsung αξίας 6 εκατ. δολαρίων έκαναν φτερά!

    Μία μεγάλη ληστεία με λεία… χιλιάδες προϊόντα της Samsung μόλις αποκαλύφθηκε και μοιάζει βγαλμένη από σενάριο ταινίας του Hollywood!

    samsung-robbery

    Όπως αναφέρει το Associated Press, πάνω από 20 ήταν οι διαρρήκτες που συμμετείχαν στην προσεκτικά οργανωμένη ληστεία, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εργοστάσιο της εταιρείας στη Βραζιλία.

    Η ομάδα κατέλαβε ένα λεωφορείο της εταιρείας, απέσπασε τα ID badges υπαλλήλων και, με τη βοήθειά τους, έχοντας δύο από αυτούς ως ομήρους, έφτασε στις εγκαταστάσεις. Αφού κατάφερε να παρακάμψει και τους φρουρούς, χρειάστηκε περισσότερες από τρεις ώρες ώστε να “αδειάσει” σε επτά φορτηγά 40.000 (!) συσκευές της εταιρείας, όπως smartphones, φορητούς υπολογιστές, smartwatches και άλλα προϊόντα, συνολικής αξίας 6 εκατομμυρίων δολαρίων!

    Δεν υπήρξαν ευτυχώς τραυματισμοί από την επιχείρηση, ωστόσο το μέγεθος της ληστείας δεν μπορεί παρά να τραβήξει τις εντυπώσεις, όσο η αστυνομία αναζητά τρόπους για να φτάσει κοντά στην ομάδα των διαρρηκτών και την τεράστια λεία τους. Λέτε, τελικά, το περιστατικό να γίνει και ταινία;

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles