19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Logi CREATE: Τα πρώτα αξεσουάρ για το iPad Pro που σχεδιάστηκαν ύστερα από τη συνεργασία Apple και Logitech!

    H Logitech παρουσίασε τα πρώτα αξεσουάρ της που σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με την Apple και συμπληρώνουν τέλεια την αισθητική και τις δυνατότητες του νέου iPad Pro: τη Θήκη-πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό Logi CREATE με Smart Connector και την Προστατευτική θήκη Logi CREATE με βάση στήριξης για κάθε γωνία θέασης. Η θήκη-πληκτρολόγιο Logi CREATE είναι το πρώτο πληκτρολόγιο τρίτου κατασκευαστή στην αγορά με πρόσβαση στο νέο Smart Connector της Apple που καταργεί την ανάγκη για ενεργοποίηση, σύνδεση ή φόρτιση του πληκτρολογίου.

    Logi-Create-Protective-Case-2

    Και τα δύο προϊόντα Logi CREATE παρέχουν λεπτή και ελαφριά προστασία στο μπροστά και στο πίσω μέρος, ενώ το υψηλής ποιότητας υλικό στενής ύφανσης αντιστέκεται σε χτυπήματα, πιτσιλίσματα και γρατζουνιές που γίνονται κατά λάθος. Τα σημαντικότερα σημεία των θηκών είναι τα εξής:

    Η θήκη-πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό Logi CREATE με Smart Connector

    Η θήκη-πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό Logi CREATE έχει σχεδιαστεί, ώστε να λειτουργεί αποκλειστικά με το νέο Smart Connector της Apple για απρόσκοπτη επικοινωνία μεταξύ του iPad Pro και του πληκτρολογίου. Έχοντας πρόσβαση στο Smart Connector, το πληκτρολόγιο Logi CREATE ενεργοποιείται αυτόματα και συνδέεται με ασφάλεια με το iPad Pro, όταν τοποθετείται στη θέση πληκτρολόγησης – δεν χρειάζεται σύζευξη Bluetooth. Επίσης, λόγω του ότι η τροφοδοσία του πληκτρολογίου γίνεται από το iPad Pro, δε χρειάζεται να ανησυχείτε πια για το αν το πληκτρολόγιο είναι φορτισμένο ή όχι.

    Logi Create 1

    Η Θήκη-πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό Logi CREATE έχει κατασκευαστεί με γνώμονα την παραγωγικότητα. Το πληκτρολόγιο περιλαμβάνει πλήκτρα 19 mm πλήρους μεγέθους, οπίσθιο φωτισμό με δυνατότητα προσαρμογής και διαισθητική διάταξη, ώστε να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πλήρως την έκταση του χώρου εργασίας του iPad Pro και τις νέες δυνατότητες του iOS 9. Με τα πλήκτρα συντομεύσεων iOS, έχετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές στην άκρη των δαχτύλων σας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε στοιχεία ελέγχου αναζήτησης και μέσων απευθείας από το πληκτρολόγιο. Η θήκη παρέχει δύο γωνίες θέασης, για να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τη μεγάλη και ελκυστική οθόνη του iPad Pro είτε δημοσιεύετε μια ενημέρωση είτε παρακολουθείτε βίντεο ή χρησιμοποιείτε το Apple Pencil, για να κρατήσετε σημειώσεις.

    CREATE Any-Angle Blue (Large)

    Η θήκη-πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό Logi CREATE διατίθεται με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €149,99. Στην Ευρώπη, θα είναι διαθέσιμη με διαμόρφωση διάταξης για το Η.Β., τη Γερμανία, την Ελβετία, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ισπανία και τις σκανδιναβικές χώρες.

    Η Προστατευτική θήκη Logi CREATE με βάση στήριξης για κάθε γωνία θέασης

    Η Προστατευτική θήκη Logi CREATE με βάση στήριξης για κάθε γωνία θέασης προσαρμόζεται ανάλογα, όποια και αν είναι η δραστηριότητά σας. Η εύκαμπτη βάση στήριξης της θήκης έχει μια κρυφή άρθρωση που κρατάει σταθερό το iPad Pro σας στην ιδανική γωνία θέασης με εύρος 60 μοιρών. Τοποθετήστε το iPad Pro όρθιο στη βάση στήριξης, για να παρακολουθήσετε ένα βίντεο με άνεση ή σε σχεδόν επίπεδη θέση, για να σχεδιάσετε με το Apple Pencil. Υπάρχει ειδική γωνία για σχεδόν οποιαδήποτε δραστηριότητα ή εργασία. Η Logi CREATE προστατεύει το μπροστά και το πίσω μέρος του iPad Pro σας, χωρίς περιττό όγκο ή βάρος. Η Προστατευτική θήκη Logi CREATE με βάση στήριξης για κάθε γωνία θέασης διατίθεται με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €79,99.

    Logitech CREATE Any-Angle Protective Case Red low BBB

    Διαθεσιμότητα

    Η Θήκη-πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό Logi CREATE και η Προστατευτική θήκη Logi CREATE με βάση στήριξης για κάθε γωνία θέασης υπάρχουν σε ποικιλία χρωμάτων, όπως μαύρο, κόκκινο ή μπλε. Και τα δύο προϊόντα αναμένεται να είναι διαθέσιμα online και στα καταστήματα Apple στις Η.Π.Α. και σε επιλεγμένες χώρες της Ευρώπης και της Ασίας τον Νοέμβριο 2015 ταυτόχρονα με το iPad Pro.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles