20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    LOL! H LG κάνει Photobombing στα billboards της Samsung στην Times Square

    Όλα είναι έτοιμα. Η Samsung θα κάνει σε λίγες ώρες την παρουσίαση του Samsung Galaxy S IV στο Radio City της Νέας Υόρκης και έχει χρησιμοποιήσει ένα τεράστιο billboard στην Times Square, την εμβληματική πλατεία της πόλης, στην οποία θα γίνει και κάποιο event κατά την διάρκεια της παρουσίασης. Κι όμως, ένα άλλο 4 έκανε την εμφάνισή του στην πλατεία. Ένα 4 που βρίσκεται σε ένα billboard πάνω από αυτό της Samsung και ανήκει στην LG!

    lg-samsung-ny

    Όλως τυχαίως (sic) η LG διαθέτει διαφημιστικό χώρο στην Times Square εδώ και 20 χρόνια και μάλιστα, το billboard που βρίσκεται ακριβώς από πάνω από αυτό που έχει στήσει η Samsung. Έτσι, τα «τσακάλια» του marketing της LG, έφτιαξαν μία αφίσα που λέει “LG Optimus G Is Here 4 You Now”.

    Το 4 της LG λοιπόν βρίσκεται ακριβώς από πάνω από το 4 της Samsung! Και σαν να μην φτάνει αυτό, το billboard της LG εμφανίστηκε και σε ένα τελευταίο pre-event video που είχε κάνει η Samsung και το οποίο… εξαφάνισε. Μάλλον γι αυτό τον λόγο.

    Μπορεί λοιπόν το Samsung Galaxy S IV να είναι ο απόλυτος σταρ στα smartphones, αλλά κάποιος σαν την Apple ή τη Microsoft, θα πρέπει να στείλει μία τεράστια ανθοδέσμη στο marketing department της LG για το πιο επικό trolling που έχει γίνει τον τελευταίο καιρό. Χαχαχαχαχαχα

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles