25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Να αγοράζεις Windows Phone από το eBay και να είναι prototype που έχει χάσει η Microsoft

    Έστω ότι σερφάρεις στις προσφορές του eBay και βλέπεις ένα Windows Phone που, στις φωτογραφίες, φαίνεται λίγο διαφορετικό από τα άλλα. Και κυρίως γιατί στην “πλάτη” του, έχει κάτι περίεργα αρχικά MSTF. Υπολογίζεις περίπου τι είναι και αποφασίζεις να το αγοράσεις. Ξαφνικά, βλέπεις ότι είναι Windows 8 μεν, αλλά έχει notification center!

    lostlumia920

    Κάπως έτσι ξεκινά η ιστορία του Jeremiah Wong  που αγόρασε ένα Windows Phone από το eBay και ένα πωλητή που έχει σαν έδρα του το Seattle των ΗΠΑ. Διαπιστώνει πως το λειτουργικό του νέου του τηλεφώνου είναι «λίγο διαφορετικό» από τα άλλα και αποφάσισε να ανεβάσει screen shots του notification center στο Reddit. Μέσα στη διαδικασία, αποδείχτηκε και κάμποσο απρόσεκτος κι εκείνος, δίνοντας τον αριθμό του κινητού του και ξαφνικά, δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη νομική υπηρεσία της Microsoft. Ανακαλύπτει ότι η συσκευή Nokia Lumia 920 που είχε αγοράσει, ήταν ένα prototype που είχε κάποιος developer της Microsoft και είχε ξεχάσει σε ένα λεωφορείο.

    Η Microsoft κλείδωσε εξ αποστάσεως τη συσκευή και ζήτησε από τον Wong να κατεβάσει τα screen shots του Windows Phone Blue από το Flickr. Του ζήτησαν να αποστείλει τη συσκευή με δικά τους έξοδα, στο Redmont και του αντικατέστησαν τη συσκευή με ένα ολοκαίνουριο Nokia Lumia 920.

    Θυμάστε το ανέκδοτο με το iPhone και το μπαρ; Ε, το επόμενο ανέκδοτο είναι με το Windows Phone στο λεωφορείο.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles