18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Lucasfilm: Δεν θα αναπαραστήσει ψηφιακά την Carrie Fisher στις επόμενες ταινίες Star Wars

    Λίγες ημέρες έχουν περάσει από τότε που η Carrie Fisher άφησε την τελευταία της πνοή μετά από σοβαρό καρδιακό επεισόδιο. Η γνωστή αμερικανική εταιρεία παραγωγής Lucasfilm σε πρόσφατες δηλώσεις της ξεκαθάρισε ότι δε σκοπεύει να προβεί σε ψηφιακή αναπαράσταση της Carrie Fisher στις επόμενες ταινίες Star Wars.

    carriefisher_starwars

    Ας παρακολουθήσουμε σε αυτό το σημείο τι ανέφερε η εταιρεία συγκεκριμένα: «Συνήθως δε λαμβάνουμε θέση όσον αφορά φήμες του τύπου αλλά και φανατικών οπαδών μας, αλλά καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα σχετικά με μια έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών. Δε σκοπεύουμε να αναπαραστήσουμε ψηφιακά την Carrie Fisher ως πριγκίπισσα Λέια Οργκάνα. Η Carrie Fisher ήταν, είναι και θα είναι πάντα μέλος της οικογένειας της Lucasfilm. Ήταν η πριγκίπισσά μας και το πιο σημαντικό, ήταν φίλη μας. Ακόμη πενθούμε από την απώλειά της. Πάντα θα τιμούμε την προσφορά της στις ταινίες Star Wars».

    Να σημειωθεί πως η Fisher θα κάνει την εμφάνιση της στο επερχόμενο Star Wars: Episode VIII καθώς είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα πριν το θάνατό της. Οι φήμες αυτές προέκυψαν όταν έγινε ψηφιακή αναπαράσταση του χαρακτήρα του Peter Cushing, Grand Moff Tarkin, στο «Rogue One». Υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος πέθανε το 1994.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles