20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Lumia 730 και 735. Ένα διαφημιστικό spot αφιερωμένο στις… selfies!

    H Microsoft επιχειρεί να εισέλθει δυναμικά στην “ειδική” αγορά των selfie phones με τα Lumia 730 και Lumia 735, καθώς είναι εμφανές ότι οι υπεύθυνοι της έχουν διαβλέψει ότι ο συγκεκριμένος τομέας της αγοράς στο άμεσο χρονικό διάστημα αναμένεται να γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη. Για αυτό λοιπόν και το διαφημιστικό που κυκλοφόρησε για να προμοτάρει τις δύο συσκευές είναι γεμάτο από… selfies!

    Nokia-Lumia-730-2

    To συγκεκριμένο spot μπορεί να μην διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας, ωστόσο είναι εξαιρετικά καλογυρισμένο και διακρίνεται από όμορφες σκηνές που βρίθουν από ζωντάνια και φρεσκάδα. Το concept επικεντρώνεται σε ένα νεαρό ζευγάρι που επιχειρεί να συναντηθεί μέσα στους δρόμους μία πόλης, στέλνοντας (ρομαντικές) selfie φωτογραφίες ο ένας στον άλλον. Τα Lumia 730 και 735 διαθέτουν εμπρόσθιες κάμερες με ανάλυση στα 5MP και όπως μπορείτε να φανταστείτε στόχος της Microsoft είναι με τις συγκεκριμένες συσκευές να κεντρίσει το ενδιαφέρον ενός πιο νεανικού κοινού. Όσον αφορά τα tech specs τους, τα δύο Lumia θα διαθέτουν μία οθόνη 4.7 ιντσών τεχνολογίας ClearBlack OLED (με ανάλυση 1280×720 pixels), επεξεργαστή Snapdragon 400 που τρέχει στα 1.2GHz μαζί με 1GB μνήμης RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου. Οι δύο συσκευές θα διαθέτουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τη βασική διαφορά τους να εστιάζεται στο ότι το Lumia 730 θα είναι dual-Sim, αντίθετα με το Lumia 735 που θα δέχεται μία κάρτα Sim, αλλά θα υποστηρίζει 4G.

    Nokia-Lumia-730-1

    Παρακολουθήστε το διαφημιστικό spot που ακολουθεί και που ξέρετε… μπορεί να πειστείτε και εσείς να αγοράσετε στο μέλλον ένα smartphone με… selfie δυνατότητες!

    http://youtu.be/vCPL17XyFKQ

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles