20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Παρουσιάστηκαν τα ανανεωμένα MacBook Pro από την Apple

    Τι θα ζητούσε κανείς από ένα MacBook Pro; Πολύ απλά να γίνει ακόμα καλύτερο και η Apple το είχε υποσχεθεί.

    Κατά τη διάρκεια του WWDC 2012 λοιπόν, η Apple ανακοίνωσε την αναβαθμισμένη έκδοση των MacBook Pro που θα είναι διαθέσιμα ήδη από σήμερα. Μπορεί ο star της βραδιάς να είναι το νέας γενιάς MacBook Pro, αλλά αυτό είναι μία «παράπλευρη» διαδικασία της βασικής ανανέωσης της βασικής οικογένειας MacBook Pro.

    Η ανανέωση αυτή αφορά εν πολλοίς το hardware των συσκευών, με την χρήση των Ivy Bridge της Intel στον τομέα των επεξεργαστών και το chip γραφικών GeForce GT 650M της Nvidia. To γνωστό MacBook Pro των 13ων ιντσών θα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο, με την διαφορά λοιπόν ότι θα το βρείτε με έναν Core i5 επεξεργαστή χρονισμένο στα 2,5 GHz, τον οποίο θα μπορείτε να αναβαθμίσετε σε Core i7 στα 2.9 GHz. Οι τιμές θα εξακολουθήσουν να ξεκινούν από 1199 δολάρια όπως και πριν. Το 15άρι Mac Book Pro θα διαθέτει επεξεργαστή Core i7 χρονισμένο στα 2,3 ή 2,6 GHz, με την ίδια νέα κάρτα γραφικών της Nvidia και θα έχετε την επιλογή να επιλεξετε VRAM είτε στα 512ΜΒ είτε στο 1GB. Σε όλα τα νέα μοντέλα MacBook Pro η αυτονομία των 7 ωρών θεωρείται δεδομένη και η τιμή για το 15ιντσο μοντέλο θα ξεκινά από τα 1799 δολάρια.

    17 ίντσες; Δεν έγινε λόγος για αναβαθμισμένο 17ιντσο MacBook Pro, που μας κάνει να συμπεραίνουμε πως το μοντέλο πάει για «απόσυρση». Αλλά προφανώς αυτό είναι κάτι που θα μάθουμε στα «παρελειπόμενα» του συνεδρίου WWDC 2012

    Φώτο: The Verge

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles