24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Mad Max Fury Road. Επιστροφή στον εφιαλτικό κόσμο του Mad Max (video)!

    Το Mad Max: Fury Road είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αναμενόμενα κινηματογραφικά projects της επόμενης χρονιάς. Στο πλαίσιο της Comic-Con, ο δημοφιλής δημιουργός της τριλογίας του Mad Max, George Miller μας έδωσε μία καλύτερη και πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε στη τέταρτη κατά σειρά ταινία του post-apocalyptic κόσμου που λατρεύτηκε από εκατομμύρια φίλους του κινηματογράφου σε ολόκληρο τον κόσμο.  mad-max-fury-road-tom-hardy

    Ο Miller αποκαλεί τη νέα ταινία Mad Max που πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Tom Hardy ως ένα “διαρκές κυνηγητό” και την χαρακτηρίζει ως μία προέκταση της πρώτης ταινίας Mad Max, χωρίς ωστόσο να συνδέεται με τα γεγονότα των προηγούμενων ταινιών. Στο επίκεντρο και πάλι βρίσκεται ο ήρωας Max Rockatansky, ο οποίος προσπαθεί να επιβιώσει σε έναν εφιαλτικό και εξαιρετικά άγριο κόσμο που μόνο οι δυνατοί, αλλά και οι πιο τυχεροί, μπορούν να τα καταφέρουν. Ο Miller τονίζει ότι ο χαρακτήρας του Max θα είναι διαφορετικός από το ρόλο που έπαιξε ο Mel Gibson, καθώς ο νυν πρωταγωνιστής Tom Hardy θέλησε να προσθέσει ορισμένες προσωπικές πινελιές στο ρόλο, ενώ παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην σημαντική παρουσία της Charlize Theron, η οποία υποδύεται την σκληροτράχηλη μαχήτρια Imperator Furiosa. O Miller αναφερόμενος στη υπόθεση της νέας ταινίας του Mad Max τόνισε ότι θα περιστρέφεται γύρω από τα ίδια θέματα και προβλήματα, που αποτέλεσαν τους κεντρικούς άξονες του story των προηγούμενων ταινιών.

    640_mad_max_fury_road_poste

    Χωρίς αμφιβολία, το Mad Max: Fury Road, φαντάζει πολλά υποσχόμενο και όπως θα διαπιστώσετε και από το παρακάτω trailer που κυκλοφόρησε σήμερα, το ιδιαίτερο feeling των προηγούμενων ταινιών Mad Max φαίνεται να έχει διατηρηθεί αναλλοίωτο, ενώ παράλληλα η δράση δείχνει να μην σταματάει ποτέ!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles