13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Marvel ανακοίνωσε το Ant-Man and the Wasp

    Η Marvel έβγαλε στο φως ένα μέρος από το πλάνο του Marvel Phase Three με την ανακοίνωση του Ant-Man and the Wasp, μία καινούργια ταινία που θα βρει τον Paul Rudd να επιστρέφει στο ρόλο του Scott Lang και να έχει ξανά για παρέα την Evangeline Lilly που θα ερμηνεύσει την Hope Van Dyne. Το φιλμ θα ανοίξει στις 6 Ιουλίου του 2018, μία ημερομηνία που αν σας θυμίζει κάτι ήταν εκείνη του Black Panther που θα έρθει πιο μπροστά, στις 16 Φεβρουαρίου του 2018!

    marvel-logo-wallpaper

    Το σημαντικό της υπόθεσης δεν είναι άλλο από το γεγονός πως για πρώτη φορά έχουμε στον τίτλο μίας ταινίας της Marvel το όνομα μίας γυναίκας σούπερ ήρωα! Η original Wasp ήταν η μητέρα της Hope Van Dyne, Janet, ένας χαρακτήρας που πλέον περνάει στην επόμενη γενιά και στην κόρη της που θα φορέσει τα superhero παπούτσια της.
    Φαίνεται πως η Marvel “ζύγισε” άμεσα το μεγάλο γκελ που έκανε στο κοινό η Hope Van Dyne, την οποία έπαιξε πολύ καλά η Evangeline Lilly στο πρόσφατο Ant-Man και θέλησε να υπερθεματίσει επάνω της. Φυσικά μεγάλο ρόλο στην απόφαση έπαιξαν και τα νούμερα που έφερε το Ant-Man, αφού αξίζει να σημειωθεί πως δεν τα πήγε καθόλου άσχημα στο διεθνές box office συγκεντρώνοντας στα ταμεία πάνω από 400 εκατομμύρια δολάρια.
    Ο Paul Rudd λοιπόν θα ξαναμικρύνει για το sequel και δεν πρέπει να τον “χάλασε” καθόλου όταν το έμαθε.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles