20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Marvel και Sony ετοιμάζουν το Spider-Man universe

    Είναι αλήθεια πως τον έχουν ταλαιπωρήσει λίγο τα τελευταία χρόνια τον Spider-Man και είναι αμαρτία να το κάνουν αυτό σ’ έναν τόσο αγαπημένο σούπερ ήρωα. Φαίνεται πως η Sony αποφάσισε να σκύψει με παραπάνω προσοχή πάνω από τον διάσημο χαρακτήρα γι’ αυτό και ετοιμάζει το Spider-Man universe, πάντα βέβαια σε συνεργασία με την Marvel.

    spider-man-captain-america-civil-war-tom-holland_0

    Οι δύο κολοσσοί του entertainment θέλουν να οριοθετήσουν μία καινούργια, κοινή πορεία έχοντας ως βάση τον Άνθρωπο Αράχνη και όπως είναι γνωστό τα γυρίσματα του Spider-Man: Homecoming, του νέου standalone Spider-Man φιλμ έχουν ήδη ξεκινήσει. Ωστόσο η ιδέα για την σύμπλευση είχε πέσει εδώ και καιρό, από την εποχή του The Amazing Spider-Man. Ωστόσο η Sony που έχει τα δικαιώματα για τις Spider-Man ταινίες, δεν έμεινε ικανοποιημένη από τα μέτρια αποτελέσματα και έτσι ζήτησε από την Marvel τους πλέον ειδικούς της για να στήσουν ένα αποκλειστικό κινηματογραφικό σύμπαν γύρω από τον Spider-Man. Το πρώτο αποτέλεσμα αυτής της πιο έντονης προσπάθειας το είδαμε στο Captain America: Civil War όπου ο Tom Holland έκανε το ντεμπούτο του φορώντας τη μάσκα του ήρωα.
    Ο chairman της Sony, Tom Rothman είναι ξεκάθαρος πως θέλει τη στενή συνεργασία με την Marvel και γνωρίζει πως για να δουλέψει καλά αυτό το σχέδιο πρέπει η Marvel να έχει το πάνω χέρι, στο δημιουργικό έστω κομμάτι. “Η Sony έχει την απόλυτη αρμοδιότητα. Όμως έχουμε παραχωρήσει το δημιουργικό μέρος στην Marvel επειδή ξέρουν τι κάνουν” θα πει χαρακτηριστικά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles