24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Με άνεση: Ο Edge σκίζει σε δοκιμές αυτονομίας τους Chrome, Firefox και Opera, σύμφωνα με τη Microsoft

    Με επίσημη δημοσίευση στο blog των Windows, η Microsoft παρουσιάζει τα πλεονεκτήματα του browser της Edge, όσον αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του. Πραγματοποίησε μάλιστα συγκριτικές δοκιμές ενεργειακής απόδοσης του Edge σε σύγκριση με τους browsers Chrome, Firefox και Opera σε συσκευές με Windows 10, οι οποίες απέδειξαν ότι ο browser της Microsoft έχει καλύτερη αυτονομία από όλους τους ανταγωνιστές του. Οι δοκιμές έγιναν σε 4 Surface book αναφοράς, ενώ η εταιρεία χρησιμοποίησε και δεδομένα τηλεμετρίας από συσκευές με Windows 10 ανά τον κόσμο, για περαιτέρω μετρήσεις.

    chrometest2.0

    Στις δοκιμές με streaming περιεχομένου video σε ανάλυση HD πρώτα εξαντλήθηκε η μπαταρία στον Chrome (σε 4 ώρες και 19 λεπτά), έπειτα στον Firefox (σε 5 ώρες και 9 λεπτά), κατόπιν στον Opera browser (σε 6 ώρες και 18 λεπτά) ενώ ο Edge άντεξε περισσότερο από όλους (7 ώρες και 22 λεπτά αυτονομίας).

    chrometest1.0

    H Microsoft σημειώνει ότι ο λόγος που ο Edge είναι ένας περισσότερο ενεργειακά αποδοτικός browser είναι καθώς η ανάπτυξή του έχει πραγματοποιηθεί εξαρχής με στόχο την καλύτερη αυτονομία χρησιμοποιώντας λιγότερη μνήμη και επεξεργαστική ισχύ.

    Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο σχετικό video, πρέπει να σημειώσουμε πάντως και ότι η Microsoft δε σταματά να εργάζεται πάνω στην ενεργειακή αποτελεσματικότητα του Edge, έτσι στο Windows 10 Anniversary Update θα δούμε ακόμη περισσότερες βελτιώσεις…

    https://www.youtube.com/watch?v=rjrxOOfi54k

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles