16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Me BoomSound υποστήριξη το νέο HTC 10;

    Μάλλον καλά νέα επιφυλάσσει η παρουσίαση του HTC 10 τις επόμενες ημέρες αν βασιστούμε φυσικά στις πληροφορίες που μας δίνουν τα tweets της επίσημης HTC, όπως αυτό που δημοσιεύτηκε χθες στον λογαριασμό τους.

    evleaks-htc-10

    Προφανώς η αναφορα «boom» πάει στην BoomSound τεχνολογία που είδαμε για πρώτη φορά στο πανέμορφο HTC One M7 με τα διπλά, εμπρόσθια ηχεία που κανένας δεν είχε τοποθετήσει ξανά σε smartphone και εντυπωσίαζαν με την ποιότητα ήχου και την ισχύ τους! Τα επόμενα χρόνια η τεχνολογία BoomSound όμως μεταφέρθηκε στην πιστότητα του παραγόμενου ήχου από τη συσκευή στα ακουστικά, έτσι έχασε λίγο από την «αίγλη» της.

    Αυτό που έχει σημασία πάντως – αν κρίνουμε από το tweet που βλέπετε απο πάνω είναι οτι το νέο HTC 10 θα υποστηρίζει – με τον ένα ή τον άλλο τρόπο – τη συγκεκριμένη τεχνολογία. Οι φαν της HTC βλέποντας τη φοτο υποθέτουν οτι πρόκειται για δύο BoomSound ηχεία, με την πρώτη σειρά από κυκλάκια να αναπαριστά το πρώτο και την δεύτερη με τα πέντε σχήματα να αναπαριστούν το δεύτερο ηχείο.

    Πως θα σας φαινόταν αν το HTC 10 «φόραγε» για μία ακόμα φορά διπλά, BoomSound ηχεία; Είχατε εμπειρία των αντίστοιχων ηχείων του HTC One M7;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles