15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Για Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) επιλέγεις Mediterranean College

    Ένας σύγχρονος Manager πρέπει απαραίτητα να έχει ολιστική αντίληψη του διοικητικού έργου, στρατηγική αντίληψη των επιχειρήσεων και ανάπτυξη ικανοτήτων ηγεσίας. Όλα τα προηγούμενα μπορεί και τα προσφέρει το Master of Business Administration (MBA) του Mediterranean College, του οποίου η διδασκαλία γίνεται τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά.

    Mediterranean College MBA

    Όσοι καταφέρνουν και αποφοιτούν από το MBA του Mediterranean College, απονέμουν το πτυχίο τους απευθείας από το University of Derby, το 1ο σε κατάταξη Βρετανικό Πανεπιστήμιο, από τα εκπροσωπούμενα στην Ελλάδα, στην ειδικότητα της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Επίσης, το MBA είναι το μοναδικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα που προσφέρεται στην Ελλάδα και είναι πιστοποιημένο από το Chartered Management Institute (CMI Accredited Status).

    Οι καθηγητές του μεταπτυχιακού προγράμματος είναι πιστοποιημένοι από το University of Derby(Accredited Lecturers) και εγγεγραμμένοι στο μητρώο διδασκόντων Κολλεγίων του Υπουργείου Παιδείας και το μεταπτυχιακό έχει σχεδιαστεί για Στελέχη Επιχειρήσεων σε συνεργασία με φορείς της αγοράς, έτσι ώστε να προσφέρει τις γνώσεις και να αναπτύσσει τις δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες σήμερα.

    Τέλος, το MBA οδηγεί στην απόκτηση τίτλου, ισοδύναμου επαγγελματικά με εκείνους από δημόσια ΑΕΙ, ενώ επίσης μπορεί να επιδοτηθεί από το ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ 0,45% (Πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων).

    Πληροφορίες:

    – Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600
    – Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, τηλ.: 2310 287779
    – Email : [email protected]

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles