23.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Μεγάλη επένδυση ύψους 1.2 δις δολαρίων από την Samsung στο IoT (Internet of Things)

    Ένα πολύ σημαντικό event για το μέλλον της τεχνολογίας που έλαβε χώρα στην Ουάσινγκτον πριν λίγες ημέρες επέλεξε ο CEO της Samsung Dr. Oh-Hyun Kwon, για να ανακοινώσει την δέσμευση της εταιρίας στην από κοινού προσπάθεια με τη βιομηχανία και τις κυβερνήσεις χωρών, για την περεταίρω ανάπτυξη του Internet of Things, ώστε να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων παντού.

    Samsung-IoT-6-640x480

    Στο συγκεκριμένο event που ονομάζεται «Internet of Things: Μεταμορφώνοντας το Mέλλον» συγκεντρώθηκαν ηγέτες της βιομηχανίας της τεχνολογίας για να συζητήσουν τους τρόπους που μπορει να ωφελήσει την κοινωνία το IoT, αλλά και πώς να αντιμετωπιστούν οι εναπομείνασες προκλήσεις.

    image
    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Samsung,  παρουσίασε το όραμα της εταιρείας για το «IoT, που είναι επικεντρωμένο στον άνθρωπο», συμπεριλαμβανομένης της στρατηγικής να δαπανήσει 1,2 δις δολάρια σε διάστημα 4 ετών για έρευνα και ανάπτυξη του IoT στις ΗΠΑ. Το project θα καθοδηγείται από το Κέντρο Στρατηγικής και Καινοτομίας της Samsung, το Παγκόσμιο Κέντρο Καινοτομίας και το Κέντρο Ερευνών της Samsung στην Αμερική με περισσότερους από 15.000 υπαλλήλους δυναμικό.

    Samsung-IoT-8

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles