20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Μεγάλος Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα MLS iQTalk προσφορά από την MLS και την Cosmote

    Θέλεις το smartphone που του μιλάς Ελληνικά και σε ακούει; Ναι, αναφερόμαστε στο MLS iQTalk, το smartphone που κυκλοφορεί η Ελληνική εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού και ενσωματώνει το MAIC, το λογισμικό της MLS που του μιλάς κι εκείνο εκτελεί βασικές εντολές στο συγκεκριμένο smartphone, είτε για να κάνεις κλήση, είτε για πλοήγηση, για αποστολή SMS και e-mail.

    Κατά τα άλλα, το MLS iQTalk, με οθόνη 4,3 ιντσών, “τρέχει” με λειτουργικό Android 2.3.5, διαθέτει επεξεργαστή χρονισμένο στα 650 MHz και κάμερες μπροστά και πίσω για να το χρησιμοποιήσεις, τόσο για να αποτυπώσεις φωτογραφικά τις στιγμές σου, αλλά και να πραγματοποιείς βιντεοκλήσεις. Μπορείς να διαβάσεις τις εντυπώσεις μας από τη δοκιμή του MLS iQTalk που πραγματοποίησε το digitallilfe.gr, εδώ.

    Τώρα, η MLS και η COSMOTE σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις ένα MLS iQTalk δικό σου. Άφησε το σχόλιό σου κάτω από αυτό το post ή/και το αντίστοιχο στο facebook fanpage του digitallife.gr εδώ και αυτόματα δηλώνεις συμμετοχή!

    Ο διαγωνισμός διαρκεί έως την Κυριακή 15 Ιουλίου 2012 τα μεσάνυχτα. Η κλήρωση, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012, στις 15:00 στα γραφεία μας, Μάγερ 15 10438, Αθήνα.

    Χορηγοί διαγωνισμού: diagonismos.gr, nethall.gr,jaba.gr,diagonismoi24.grSave & Win,kerdiseto.blogspot.comwww.tixerakias.comwinthis.grmyfreeshop.gr

    Όροι διαγωνισμού

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles