13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Μεγάλος Διαγωνισμός: Κερδίστε 2 ασύρματους δίσκους Wi-Drive 16GB προσφορά από την Kingston

    To Kingston Wi-Drive σε βγάζει από το δίλημμα, τι iPhone να αγοράσεις. Γιατί; Γιατί με το Kingston Wi-Drive έχεις 16GB αποθηκευτικό χώρο, οπότε εύκολα μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα αγοράζοντας το 16άρι κι έχοντας την ευχέρεια να έχεις 32GB μνήμης. Τόσο απλά.

    Αυτό είναι το ένα. Το άλλο είναι ότι με 69 ευρώ έχεις ένα ποιοτικό φορητό αποθηκευτικό μέσο που δεν χρειάζεται απαραίτητα Apple συνοδευτικό για να λειτουργήσει. Μάλιστα η Kingston έχει ήδη κυκλοφορήσει και την απαραίτητη Android εφαρμογή για να μπορείς να χρησιμοποιείς το Wi-Drive και για το καινούριο σου Android. Αν θέλεις να μάθεις τι ξέρουμε και τι πιστεύουμε για το Kingston WiDrive θα το βρεις εδώ.

    Αν θέλεις να κερδίσεις ένα από τα 2 Wi-Drive που κληρώνει το digitallife.gr προσφορά από την Kingston, άφησε το σχόλιό σου κάτω από αυτό το post και λάβε αυτόματα μέρος στην κλήρωση.

    Ο διαγωνισμός διαρκεί έως την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 τα μεσάνυχτα. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 στις 15:00 στα γραφεία μας, Μάγερ 15, 104 38, Αθήνα και ο νικητής θα ανακοινωθεί άμεσα από το digitallife.gr

    Χορηγοί διαγωνισμού: diagonismos.gr, nethall.gr, jaba.gr, diagonismoi24.gr,kliroseis.gr, contests.grkerdiseto.blogspot.comwww.tixerakias.comwinthis.gr

    Όροι διαγωνισμού

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles