24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Μεγάλος “ταξιδιωτικός” διαγωνισμός: Κερδίστε μία βαλίτσα Eastpak!

    Ο διαγωνισμός μας γι’ αυτή την εβδομάδα ξεφεύγει για λίγο από τα gadgets και σας κάνει ένα δώρο περισσότερο… ταξιδιωτικό!

    Το digitalllife.gr σε συνεργασία με την LYCsac αποκλειστικό διανομέα της Eastpak στην Ελλάδα και το online shop της www.lycshop.gr σάς προσφέρει μία βαλίτσα για την επόμενή σας απόδραση.

    Μία βαλίτσα Eastpak K662 Tranfer, λοιπόν, με δύο ρόδες, η οποία διαθέτει πλαϊνούς ιμάντες για συμπίεση όταν δεν είναι γεμάτη.

    Με δυνατότητα αποθήκευσης σε δύο ανεξάρτητους χώρους, μπροστινή θήκη με φερμουάρ, ροδάκια και τηλεσκοπικό χερούλι που “κρύβεται” όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

    Όπως όλα τα προϊόντα της Eastpak, έχει 30 χρόνια εγγύηση.


    Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας με δύο διαφορετικούς τρόπους, κάθε ένας από τους οποίους σάς εξασφαλίζει μία ξεχωριστή συμμετοχή.

    1) Κάνοντας σχόλιο κάτω από αυτό το θέμα
    2) Κάνοντας Public Share τη σχετική δημοσίευση μας στο Facebook

    Ο διαγωνισμός διαρκεί έως την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 τα μεσάνυχτα. Η κλήρωση, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:00 στα γραφεία μας, Μάγερ 15 10438, Αθήνα.

    Χορηγοί διαγωνισμού: KERDISETO, diagonismos.grnethall.grjaba.gr, Save&Winwww.tixerakias.comwinthis.grmyfreeshop.grGlobalLikeme

    Όροι διαγωνισμού

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles