15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Melisandre: “O Jon Snow δεν μπορεί να έχει πεθαίνει”

    H Carice van Houte είναι η ηθοποιός που ερμηνεύει την περίφημη Melisandre στο Game of Thrones, αλλιώς γνωστή και ως Red Woman. Και είναι ανάμεσα στους πολλούς που δεν πιστεύουν πως ο Jon Snow είναι νεκρός. Η τελευταία σκηνή στον 5ο κύκλο της περίφημης σειράς του HBO, έχει διχάσει το καστ αφού οι μισοί πιστεύουν πως ο χαρακτήρας που ερμηνεύει ο Kit Harington έχει φύγει από τη ζωή (βλέπε σκηνοθέτης David Nutter) και οι άλλοι μισοί, ανάμεσά τους και η Emilia Clarke, υποστηρίζουν πως και να έχει πεθάνει θα βρεθεί ένας τρόπος να γυρίσει πίσω. Η Melisandre πάντως έχει αποφασίσει.

    Carice-van-Houten-Photo-Helen-Sloan-HBO1

    Θα ήταν απίθανο να μην την ρωτήσουν οι fans τι πιστεύει πως συμβαίνει με τον Jon Snow κατά την διάρκεια της εμφάνισής της στο Comic Con το περασμένο Σαββατοκύριακο. “Όχι, δεν μπορεί να είναι νεκρός” απάντησε κάνοντας το κοινό να χαμογελάσει πλατιά. Και φυσικά η αμέσως επόμενη ερώτηση είχε να κάνει με το εάν θα χρησιμοποιούσε τις μυστικές της δυνάμεις για να τον ξαναφέρει στη ζωή. “Το έχω διαβάσει αυτό στο internet. Και επίσης λένε “Θα σε συγχωρέσουμε εάν τον σώσεις”.
    Είναι τόσο πολλοί εκείνοι που την θεωρούν υπεύθυνη για τον θάνατο της Shireen Baratheon (Kerry Ingram) που, όπως παραδέχθηκε, δεν έχει ξαναδεχθεί στο Twitter τόσα πολλά μηνύματα μίσους στη ζωή της, με τα περισσότερα να εύχονται να πεθάνει.
    “Είχα τόσους πολλούς στο Twitter να μου λένε “fuck off bitch. Ήταν πολύ ενδιαφέρον να βιώσω κάτι τέτοιο”. 

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles