21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Μετάτρεψε το iPhone σου σε Game Boy!

    H αλήθεια είναι πως όσο κι αν γουστάρουμε τα παιχνιδάκια του iOS, η οθόνη του iPhone δεν βολεύει ιδιαίτερα. Όχι πως δεν είναι καλής ποιότητας, απλά να, ο touch χαρακτήρας ποτέ δεν θα καταφέρει να αντικαταστήσει τα face buttons που παραδοσιακά όλες οι handheld κονσόλες διέθεταν και διαθέτουν. Και επειδή σχεδόν πάντα το απλούστερο είναι συνήθως και το καλύτερο, ώρα να επιστρέψουμε στις ρίζες του φορητού gaming, ακόμα κι αν στα χέρια μας βρίσκεται ένα ολοκαίνουριο iPhone 5s! Πώς; Με το υπέρτατο gadget που πετύχαμε στο Gizmodo!

    gameboy-iphone-rubber-sleeve

    Στην ουσία πρόκειται για μια λαστιχένια θήκη που μπαίνει «φορετή» στο iPhone και διαθέτει «εξογκώματα» που παραπέμπουν στα κουμπιά του Game Boy: Start, Select, A, B, D-pad, τα πάντα όλα. Το συγκεκριμένο gadgetάκι είναι συμβατό με έναν Game Boy emulator ονόματι GBA4iOS ο οποίος μάλιστα δεν απαιτεί το iPhone να είναι jailbroken. Έρχεται και «κουμπώνει» πάνω στη μισή οθόνη στην οποία εμφανίζεται ακριβώς η ίδια επιφάνεια, οπότε πατώντας τα λαστιχένια κουμπιά της θήκης, στην ουσία πατιούνται τα ίδια πλήκτρα και στην οθόνη. Σημείωσε ότι δεν απαιτείται Bluetooth, ούτε κάποιο άλλο πρόγραμμα ή παρέμβαση στη συσκευή σου.

    Πώς θα γίνει τώρα όλο αυτό δικό σου; Στηρίζοντάς το στο Indiegogo και με  το τσιμπάς. Ο Όους Γιαν που το εμπνεύστηκε ψάχνει  και του μένει περίπου ένα δεκάρικο ακόμα. Για να δούμε…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles