19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Mi Band. Η Xiaomi παίζει δυνατά και στα smart wearables!

    Στο πλαίσιο της σημερινής αποκάλυψης του Mi4, η Xiaomi επεφύλασσε μία ακόμη έκπληξη, αυτή τη φορά για τους φίλους των smart wearables, καθώς ο κινέζος κατασκευαστής ανακοίνωσε το Mi Band. Το συγκεκριμένο fitness band θα είναι η πρώτη wearable συσκευή στην ιστορία της γνωστής εταιρείας, η οποία φιλοδοξεί πλέον να κάνει αισθητή την παρουσία της σε μία πολύ ανταγωνιστική κατηγορία συσκευών, η οποία γνωρίζει ραγδαία ανάπτυξη το τελευταίο χρονικό διάστημα.

    Mi Band

    Βέβαια, για να καταφέρει να μπει η Xiaomi στο μάτι των ανταγωνιστών της, επέλεξε να ακολουθήσει μία μάλλον πιο ανορθόδοξή στρατηγική, καθώς αναμένεται να πουλάει το Mi Band σχεδόν… τσάμπα! Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο CEO της Xiaomi, Lei Jun, το Mi Band θα στοιχίζει κοντά στα 13 δολάρια, αποτελώντας έτσι το πιο φτηνό fitness band που έχει εμφανιστεί ποτέ! Όσον αφορά, σε επίπεδο δυνατοτήτων το Mi Band θα προσφέρει τις περισσότερες λειτουργίες που παρέχουν τα ανταγωνιστικά προϊόντα, καταγράφοντας τη κίνηση (τρέξιμο ή περπάτημα) του χρήστη, το κύκλο του ύπνου του και άλλες χρήσιμες μετρήσεις που αφορούν σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Επίσης, το Mi Band θα μπορεί να λειτουργήσει ως ξυπνητήρι, ενώ παράλληλα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα πρόσθετο μέσο ασφαλείας, το οποίο θα ξεκλειδώνει το smartphone του χρήστη όταν αυτό βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Επιπλέον, όπως τόνισε ο Lei Jun, ένα από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά του Mi Band πέραν της ανθεκτικότητας του, θα είναι και η αυτονομία του, καθώς το Mi Band θα παρέχει 30 μέρες πλήρους λειτουργίας, χωρίς να απαιτείται η φόρτιση του.

    Mi Band

    Mi Band

    To Mi Band αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες στην Κίνα, αν και θα το θέλαμε πολύ να το δούμε και από τα μέρη μας! Άλλωστε με τιμή κοντά στα 13 δολάρια, ποιος δεν θα ήθελε να αγοράσει ένα fitness band σαν αυτό!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles