21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Μη χάσεις αυτό το video: Το εντυπωσιακό νέο demo της Tesla για τα αυτόνομα αυτοκίνητά της!

    Είχαμε δει παλαιότερα video από τις δυνατότητες των αυτόνομων αυτοκινήτων της Tesla, τώρα όμως η εταιρεία και ο ιδρυτής της Elon Musk δημοσιεύουν ένα νέο video πολύ πιο ενδιαφέρον.

    autopilot

    Βλέπουμε ένα Model S να οδηγεί μόνο του (πάντα φυσικά με οδηγό πίσω από τιμόνι, καθώς αυτό είναι υποχρεωτικό από το νόμο) και να πλοηγείται στο δρόμο, όπως ακριβώς το “βλέπει” το ίδιο το αυτόνομο αυτοκίνητο. Επιπλέον, βλέπουμε τη θέαση και από τρεις ακόμη κάμερες σε σημεία του αυτοκινήτου.

    Χάρη στις κάμερες και τους αισθητήρες που διαθέτει και το σύστημα Autopilot μπορεί να ανιχνεύσει πολλά αντικείμενα ταυτόχρονα, όπως άλλα αυτοκίνητα, πεζούς, πινακίδες δρόμων κ.ά. Το σύστημα φυσικά βρίσκεται σε περίοδο που ακόμη βελτιώνεται, π.χ. αν προσέξετε, στη μέση περίπου του video, το αυτοκίνητο επιβραδύνει όταν βλέπει κόσμο να τρέχει εκτός δρόμου. Σε γενικές γραμμές όμως, η αντίληψη του περιβάλλοντος είναι σωστή και δε χρειάζεται επέμβαση από τον οδηγό του.

    Σύμφωνα με την εταιρεία, τα νέα αυτόνομα αυτοκίνητα της θα είναι εφοδιασμένα με ένα onboard υπολογιστή “με 40 φορές περισσότερη υπολογιστική ισχύ από την προηγούμενη γενιά”.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles