24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ο Michael J. Fox φόρεσε το πρώτο ζευγάρι Nike Air MAG

    Όχι οι χθεσινοί εορτασμοί για το anniversary του “Back To The Future Day” δεν τελείωσαν με τις αναφορές στην ταινία, τις τεχνολογικές της προβλέψεις ή το που βρίσκονται σήμερα οι πρωταγωνιστές του καστ. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε το σπέσιαλ πακέτο που έλαβε ο Michael J. Fox χθες, 21/10/2015. Μέσα είχε το πρώτο ζευγάρι Nike Air MAG, ναι το περίφημο παπούτσι που δένει μόνο τους, αυτό που φόρεσε για πρώτη φορά ο Marty McFly στο δεύτερο φιλμ του franchise το 1989. Το μέλλον, έστω κι ένα μικρό κομμάτι του, έγινε πραγματικότητα.

    Air MAG’s lacing system1

    Το 2011 η Nike είχε κυκλοφορήσει έναν περιορισμένο αριθμό, 1500 κομμάτια, του Nike MAG τα οποία είχαν βγει σε δημοπρασία για να συγκεντρωθούν χρήματα για το The Michael J. Fox Foundation  και τις έρευνες που κάνει κατά της ασθένειας. Ωστόσο, εκείνα δεν είχαν κανένα μηχανισμό ώστε να ταιριάζουν μόνα τους στο πόδι. Ήταν μία ρέπλικα και μόνο.
    Χθες όμως όλα άλλαξαν αφού ο Michael J. Fox φόρεσε το πρώτο Nike MAG που πράγματι δένει αυτόματα στο πόδι, μία εμπειρία που άφησε έκπληκτο τον ηθοποιό.
    Μέσα στο πακέτο με τα παπούτσια ο Fox έλαβε επίσης και ένα υπέροχο γράμμα του θρυλικού σχεδιαστή Tinker Hatfield, στον οποίο η Nike είχε αναθέσει την αποστολή να σχεδιάσει το φουτουριστικό αυτό concept για το sequel του Back To The Future!
    Ανάμεσα στα άλλα ο Hatfield γράφει πως είναι περήφανος που κατάφερε να μετατρέψει το φανταστικό σε πραγματικότητα ενώ τονίζει πως βασικό θέμα με τα Nike MAG δεν ήταν άλλο από το κίνητρο που έδωσαν στην εταιρεία για να πειραματιστεί ακόμα περισσότερο και να συνεχίσει να αναζητά όλα αυτά που βρίσκονται μπροστά μας.

    nik16

    Εκτός από το δικό του ζευγάρι η Nike θα φτιάξει κι άλλα κομμάτια μέσα στο 2016 για να ενισχύσει το Michael J. Fox Foundation και πιστεύει πως θα συγκεντρώσουν ακόμα μεγαλύτερο ποσό από τα 9.4 εκατομμύρια δολάρια του 2011.

    https://www.youtube.com/watch?v=JnrWzdtblos

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles