21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Η Microsoft δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να δοκιμάσει το Office 2016!

    Οι software developers της Microsoft μπορεί να βάζουν αυτή τη στιγμή τις τελικές πινελιές στο Office 2016, όμως ως είθισται το feedback από τους απλούς users είναι αυτό που θα διαμορφώσει την τελική εικόνα της νέας έκδοσης της διάσημης σουίτας γραφείου. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Jared Spataro (με ανάρτηση του στο επίσημο Office blog), general manager του Office Marketing team, από εδώ και στο εξής όλοι οι users μπορούν εάν το επιθυμούν να τσεκάρουν τις δυνατότητες του νέου Office 2016 κατεβάζοντας το public preview του.

    Office 2016
    Το νέο Office περιλαμβάνει μία σειρά από αναβαθμισμένα features όπως real-time co-authoring στο Word, smart apps που μαθαίνουν από τις προτιμήσεις των users, νέες δυνατότητες για data analysis και καλύτερες security λειτουργίες. Η Microsoft αναμένεται να χρησιμοποιήσει με γόνιμο τρόπο το feedback που θα πάρει από τους users έτσι ώστε να κάνει το Office 2016 περισσότερο προσαρμοσμένο στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού. Οι consumers παίρνουν τη σκυτάλη μετά τους IT και τους developers, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα το νέο Office τον περασμένο Μάρτιο. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε και εσείς την Preview Public version του Office 2016, δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles