16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται το 7ιντσο Surface από τη Microsoft

    Η Wall Street Journal ενισχύει τις φήμες ότι η Microsoft ετοιμάζει την παραγωγή μίας 7ιντσης εκδοχής του Surface, του Windows 8 tablet της. Οι πληροφορίες αυτές, έρχονται να επιβεβαιώσουν πως αυτός είναι ο λόγος που η Microsoft άλλαξε την πολιτική της στα Windows 8 και υποστηρίζουν πια χαμηλώτερες αναλύσεις.

    Surface-White-Cover_Print

    Η Wall Street Journal άλλη μία φορά επικαλείται ανώνυμες πηγές μέσα από τη Microsoft και λέει πως η παραγωγή του 7ιντσου Surface θα ξεκινήσει μέσα στη χρονιά. Τι ελπίζει η Microsoft; Να μπει στον «αγώνα» των 7ιντσων, μετά την Amazon με το Kindle Fire, την Apple με το iPad mini και τη Google με το Nexus 7.

    Θα πετύχει; Αυτό είναι ένα πολύ καλό ερώτημα καθώς η Microsoft είναι γνωστό ότι «αργεί», όπως άργησε με τα Windows Phone, όπως άργησε και με το ίδιο το Surface. Σίγουρα δεν πρόκειται να την δούμε να ανταγωνίζεται το Nexus και το Kindle καθώς οι τιμές του Surface μόνο προς το iPad μπορούν να στραφούν.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές της Wall Street Journal η Microsoft δοκιμάζει και μία δική της, branded, συσκευή τηλεφώνου με Windows Phone 8, αλλά διστάζει να το προχωρήσει σε παραγωγή. Το Verge, όμως, υποστηρίζει ότι η Microsoft ετοιμάζει μία άλλη συσκευή, ένα 7ιντσο gaming tablet που θα είναι branded από το Xbox.

    Λέτε να αποφάσισε μετά από τόσο καιρό η Microsoft ότι, με τις πωλήσεις υπολογιστές να πέφτουν συνεχώς, πως το μέλλον της είναι στα tablets;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles