20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Μικροσυναλλαγές στο World of Warcraft. Πιθανό free-to-play;

    Μικροσυναλλαγές στο World of Warcraft;! Και όμως, σύμφωνα με τον διευθυντή κοινότητας της Blizzard είναι πολύ πιθανό να τις δούμε στο μέλλον!

    wow-microtransactions

    Μέσα στη βδομάδα που μας πέρασε, παίκτες στον δημόσιο test server ανακάλυψαν ένα αντικείμενο με το όνομα Enduring Elixir of Wisdom, το οποίο σύμφωνα με την περιγραφή του ανέβαζε το XP από το σφάξιμο εχθρών και από την ολοκλήρωση αποστολών κατά 100%. Με λίγα λόγια δηλαδή έκανε το ανέβασμα του χαρακτήρα δύο φορές πιο γρήγορο. Προφανώς τέτοιο αντικείμενο δεν αγοράζεται απλώς με λεφτά του παιχνιδιού αλλά πρέπει να δώσεις και το κατιτίς σου. Κάτι που σημαίνει πως πρέπει να σκάσεις πραγματικά λεφτά σε ένα σύστημα που είναι ουσιαστικά pay-to-win. Η Blizzard μας έχει συνηθίσει σε αγορές ψηφιακών αντικειμένων, όπως pets και mounts, μόνο που αυτά τα αντικείμενα είχαν καθαρά αισθητική αξία και τα αγόραζες εκτός του παιχνιδιού.

    Όπως είναι λογικό πολλοί παίκτες «τα πήραν» με τo νέο σύστημα της Blizzard και έβγαλαν το άχτι τους στο φόρουμ του παιχνιδιού ζητώντας εξηγήσεις. Ο διευθυντής κοινότητας της Blizzard, Jonathan Brown, δε βοήθησε και πολύ την κατάσταση γράφοντας πως «αυτή τη στιγμή κοιτάμε την πιθανότητα να προσθέσουμε ένα τρόπο για τους παίκτες σε συγκεκριμένες περιοχές να κάνουν τις αγορές τους μέσα από το παιχνίδι. Ως μέρος αυτής της διαδικασίας, στοιχεία που σχετίζονται με αυτό θα εμφανίζονται στον δημόσιο test server. Θα δώσουμε περεταίρω πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια μας όσο προχωράει η ανάπτυξη.»

    To WoW μπορεί να κρατάει καλά ακόμα, αλλά συνεχώς χάνει συνδρομητές. Άραγε θα προσπαθήσει η Blizzard να αρμέξει κι άλλο την… κότα με τα χρυσά αυγά ή μήπως το επόμενο στάδιο του παιχνιδιού θα είναι το free-to-play;

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles