23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    MiniSoccerpro: Γίνετε Μάνατζερς στο ελληνικό παιχνίδι ποδοσφαίρου 5×5

    Τρεις νέοι Έλληνες, οι Αργύρης Προσίλης, Αργύρης Χατζητοφής και Πέτρος Καλτσής, ηλικίας 26, 27 και 20 ετών αντίστοιχα, δημιούργησαν ένα πλήρως ελληνικό παιχνίδι ποδοσφαίρου 5×5, το MiniSoccerpro, το οποίο δεν απαιτεί εγκατάσταση καθώς τρέχει σε οποιονδήποτε browser και παίζεται online. Το παιχνίδι είναι τύπου Μάνατζερ, δηλαδή ο παίκτης δημιουργεί τη δική του ομάδα, την οποία προπονεί και φροντίζει για όλα τα αγωνιστικά της θέματα.

    MiniSoccerpro

    Μόλις ο παίκτης δημιουργήσει την ομάδα του και κάνει τις απαραίτητες μεταγραφές, ύστερα μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα το παιχνίδι τον ειδοποιεί για το πρωτάθλημα στο οποίο θα συμμετάσχει. Καθημερινά διεξάγεται ένας αγώνας πρωταθλήματος σε συγκεκριμένη ώρα, ο οποίος έχει διάρκεια 60 πραγματικών λεπτών, ενώ δεν απαιτεί από τον παίκτη να είναι παρών κατά τη διάρκεια του. Μπορεί να έχει στήσει την ομάδα του πριν τον αγώνα. Φυσικά, ο παίκτης δε θα πρέπει να ξεχνά να προπονεί την ομάδα του τακτικά.

    MiniSoccerpro

    Το MiniSoccerpro πρόκειται για ένα δωρεάν, ή αλλιώς free-to-play, παιχνίδι, το οποίο δε δέχεται πληρωμές, δεν είναι δηλαδή pay-to-win. Όλοι οι παίκτες έχουν ίσες ευκαιρίες, αρκεί να… παίζουν. Κι αυτό, γιατί υπάρχουν τα VIP Coins τα οποία δίνονται σε όσους ασχολούνται με το παιχνίδι ως επιβράβευση, ώστε να ξεκλειδώσουν επιπλέον λειτουργίες του παιχνιδιού.

    Όπως με ενημέρωσε ο Πέτρος Καλτσής, το MiniSoccerpro μετράει μόλις 30 ημέρες έχει καταφέρει να μαζέψει πάνω από 3.000 χρήστες από Ελλάδα και Κύπρο. Εφόσον όλα πάνε καλά μέχρι και το τέλος του 2014, το παιχνίδι αναμένεται να λανσαριστεί και σε άλλες γλώσσες σε χώρες του εξωτερικού.

    MiniSoccerpro

    Εκτός από τα αγωνιστικά θέματα, το MiniSoccerpro διαθέτει το δικό του forum για συζητήσεις και προτάσεις των παικτών του.

    Από την εγγραφή κιόλας ενός νέου παίκτη, υπάρχει οδηγός ο οποίος αναλαμβάνει να εξηγήσει στον παίκτη όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να προχωρήσει παρακάτω, ενώ επίσης υπάρχει και σελίδα με απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις του παιχνιδιού.

    Να ευχηθώ καλή τύχη στα παιδιά!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles