15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Μήπως ο Khal Drogo ετοιμάζει την επιστροφή του στο Game of Thrones;

    Ένας από τους χαρακτήρες του Game of Thrones που θα μνημονεύουν οι fans της διάσημης σειράς μέχρι και το τελευταίο της επεισόδιο, και θα παραπονιούνται που τον ξεπάστρεψε το σενάριο τόσο νωρίς, είναι φυσικά ο Khal Drogo. Μπορεί ο τρομακτικός αρχηγός των Dothraki να έφυγε από τη μέση από την πρώτη κιόλας σεζόν, ωστόσο το γκελ που έκανε η παρουσία του στο τηλεοπτικό κοινό ήταν τόσο μεγάλο που δεν έχει σταματήσει να τον αναπολεί και να μη λέει όχι σε περίπτωση επανεμφάνισής του. Μία φωτογραφία λοιπόν που κάνει το γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες ώρες άναψε και πάλι την κουβέντα για το εάν ετοιμάζεται κάποιο comeback του Jason Momoa στη σειρά και στο ρόλο που τον έκανε διάσημο.

    drogo

    Στη φωτό που ανέβηκε στο Instagram δεν είναι άλλος από τον θηριώδη Μοmoa μαζί με τον Kit Harington (aka Jon Snow) που ποζάρουν δίπλα δίπλα στο φακό. Στη λεζάντα ο Momoa δίνει συγχαρητήρια στον Kit, δηλώνει υπερήφανος γι’ αυτόν και όλο το καστ και το crew της σειράς και λέει πως δεν μπορεί να περιμένει για την επόμενη σεζόν. Ε, τα ξέρετε τώρα πως οι fans δεν θέλουν και πολύ για να πιαστούν από μία φράση, ειδικά την τελευταία, και έτσι άρχισαν οι συνειρμοί πως αυτό δεν είναι κάτι άλλο παρά ένα teaser για την “ανάσταση” του Drogo και την επιστροφή του στη σειρά.

    screen-shot-2016-09-27-at-7-46-26-pm

    Πρέπει να ειπωθεί πως τον περασμένο μήνα ο Momoa εθεάθηκε στην Ιρλανδία να κάνει παρέα με τους showrunners του Game of Thrones, David Benioff και Dan Weiss, ένα στοιχείο ακόμα πιο σημαντικό από την παραπάνω φωτογραφία. Όσο για το πως θα μπορούσε να γίνει η επιστροφή του ατρόμητου πολεμιστή, ας είναι καλά το flashback που χρησιμοποιείται πλέον κατά κόρον σε μικρή και μεγάλη οθόνη. Στο Game of Thrones άλλωστε το είδαμε στην πράξη στην 6η σεζόν με την παρουσία του νεαρού Ned Stark, του Hodor ως παιδί κλπ. κλπ.
    Να θυμήσουμε εδώ πως η σειρά θα επιστρέψει με την 7η σεζόν της στο HBO το καλοκαίρι του 2017. Με ή χωρίς τον Drogo.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles