18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Mήπως το reboot του Fantastic Four κάνει την έκπληξη;

    Το Star Wars: The Force Awakens είναι το φιλμ που θα κάνει θραύση την φετινή χρονιά, ενώ τα καινούργια Jurassic Park και Mad Max αναμένεται να κάνουν μεγάλη αίσθηση. Ωστόσο υπάρχει ένα άλλο φιλμ που ίσως αποδειχθεί η έκπληξη και κλέψει τις εντυπώσεις.

    fantastic four

    Η 20th Century Fox και η Marvel κυκλοφόρησαν το επίσημο trailer του reboot για το επερχόμενο Fantastic Four που καταφθάνει το καλοκαίρι. Το teaser του Ιανουαρίου δεν αποκάλυψε και τόσα πολλά, ωστόσο τώρα το δεύτερο δείγμα είναι άκρως εντυπωσιακό, γεμάτο action, συν τον villain της υπόθεσης, τον Dr. Doom.
    Οι τέσσερις outsiders που θα τηλεμεταφερθούν σ’ ένα επικίνδυνο σύμπαν όπου το σώμα τους θα μεταμορφωθεί εντελώς. Η ζωή τους θα αλλάξει δραστικά και θα πρέπει να συνηθίσουν τις καινούργιες υπερδυνάμεις τους αφού θα πρέπει να σώσουν τη Γη από έναν πρώην φίλο τους που πλέον είναι ο μεγαλύτερος εχθρός τους.
    Ο Miles Teller, ο σταρ του Whiplash, η Kate Mara, ο Jamie Bell και ο Michael B. Jordan είναι οι Fantastic Four, ενώ ο Toby Kebbell ερμηνεύει τον Dr. Doom.
    Σκηνοθέτης είναι ο Josh Trank Chronicle) που έγραψε το σενάριο μαζί με τους Simon Kinberg και Jeremy Slater. Η ταινία αναμένεται στις 7 Αυγούστου του 2015.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles