16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Monster SuperStar speaker και Monster Clarity earphones για crystal-clear ηχητική εμπειρία!

    Η Monster είναι μία εταιρεία που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς εδώ και χρόνια διαπρέπει στα προϊόντα ήχου. Είναι αλήθεια ότι οτιδήποτε φέρει το Monster brand είναι γνωστό ότι αποτελεί συνώνυμο της εξαιρετικής ποιότητας και της ύψιστης ηχητικής απόδοσης. Ειδικότερα, στον απαιτητικό τομέα του gaming που σε πολλές περιπτώσεις καθίσταται επιτακτική ανάγκη η πεντακάθαρη ηχητική απόδοση, αναμφίβολα οι λύσεις της Monster μπορούν να τραβήξουν το ενδιαφέρον και των gamers.

    Monster-SuperStar-1-Large

    Μία από τις καλύτερες προτάσεις της Monster είναι το wireless Bluetooth portable ηχείο SuperStar, το οποίο δύναται να μεταφέρει στον χρήστη του μία πραγματικά ασυναγώνιστη εμπειρία ήχου που όμοια της πολύ δύσκολα μπορείς να συναντήσεις ακόμη και από ηχεία με μεγαλύτερες δυνατότητες. Μπορεί το εν λόγω portable ηχείο να διακρίνεται για τις compact διαστάσεις του, παρόλα αυτά με την δυναμική του ηχητική απόδοση μπορεί να πείσει ακόμη και τους πιo… δύσπιστους.

    Monster-SuperStar-3

    Το μικρό του μέγεθος επιτρέπει την εύκολη μεταφορά, ενώ ο ήχος του είναι μελετημένος με τέτοιο τρόπο ώστε να πλημμυρίζει τον περιβάλλοντα χώρο. Από τη στιγμή μάλιστα που συνδέεται με το smartphone, o mobile ήχος περνάει σε μία νέα διάσταση (ειδικά για τους λάτρεις του mobile gaming είναι ότι πρέπει). Το SuperStar είναι splash resistant, διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο με εξελιγμένο noise cancellation, ενώ μάλιστα το φορητό ηχείο της Monster είναι optimized εκτός από smartphones, για tablets, notebooks ακόμη και PC’s!

    Monster-Clarity

    Και επειδή η «ποιότητα» Monster δεν σταματάει μόνο στο portable Bluetooth ηχείο SuperStar, οι users που αναζητούν ποιοτικά «in-ear headphones» που θα τους χαρίσουν την τέλεια ηχομόνωση και εξαιρετικά κρυστάλλινο ήχο, η γνωστή εταιρεία κυκλοφορεί στην αγορά τα Monster Clarity, τα οποία έρχονται με λειτουργία hands-free και είμαστε σίγουροι ότι θα καλύψουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς!

    Monster-SuperStar-2

    Το ηχείο SuperStar και τα Clarity earphones διατίθενται στα Καταστήματα της Cosmote και των Public και η τιμή τους ανέρχεται στα 149,95 και 49,85 Ευρώ αντίστοιχα. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα (και για περιορισμένη ποσότητα) θα μπορείτε να αγοράσετε και τα δύο μαζί στην ειδική τιμή των 139,95 Ευρώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles