20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    To ντοκιμαντέρ Montage of Heck μας θυμίζει τον Kurt Cobain

    Είναι το πρώτο, επίσημο project που γυρίστηκε για τη ζωή του Kurt Cobain, τραγουδιστή, κιθαρίστα και leader των Nirvana, το συγκρότημα δηλαδή που άλλαξε την πορεία της μουσικής στα ’90s και έκτοτε γενικότερα την ποπ κουλτούρα. Είναι το πρώτο που έχει την άδεια της οικογένειας και που κάνει ένα τόσο λεπτομερέστατο ζουμ επάνω στο μύθο του ευφυή και ιδιαίτερου μουσικού.

    MTV Unplugged: Nirvana

    Η Courtney Love και η κόρη του Frances Bean είναι παραγωγοί, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Brett Morgen, ο οποίος είναι ο πρώτος που είχε αποκλειστική πρόσβαση σε υλικό του Cobain που δεν είχε δει κανείς μέχρι σήμερα. Από φωτογραφίες και video της παιδικής του ηλικίας, μέχρι τα αμέτρητα σκίτσα που έφτιαχνε σε όλη την διάρκεια της ζωής του.

    Το ντοκιμαντέρ ξεδιπλώνει την μπερδεμένη εφηβία του, περνάει στα πρώτα του μουσικά χρόνια, την εκτόξευση των Nirvana, την προσπάθειά του να λειτουργήσει ως “οικογενειάρχης”. Η προβολή του ντοκιμαντέρ στο φετινό Sundance προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση και πολλοί έφυγαν από την αίθουσα με βουρκωμένα μάτια. Ας είμαστε έτοιμοι να θυμηθούμε τα νιάτα μας και να νιώσουμε έναν κόμπο στο λαιμό.

    https://www.youtube.com/watch?v=_IBWbpJdRMQ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles