21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Στη δημοφιλέστερη iOS εφαρμογή κυριαρχούν οι βαθμολογίες του 1 αστεριού!

    Αν αναζητήσει κανείς τη δημοφιλέστερη iOS εφαρμογή στα App Stores των διάφορων χωρών, τότε θα παρατηρήσει πως (σχεδόν) σε όλα στην πρώτη θέση βρίσκεται το Facebook Messenger. Και δεν αποτελεί έκπληξη αυτό, καθώς το Facebook ξεκίνησε τη μετάβαση των μηνυμάτων από τις κύριες εφαρμογές στο Messenger και μονάχα με εγκατάσταση της δεύτερης εφαρμογής οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν τις συνομιλίες τους σε Android και iOS.

    facebook mobile chat only with messenger

    Αυτό που εντυπωσιάζει είναι πως παρά την πρωτιά του Facebook Messenger, η πλειοψηφία των βαθμολογιών που δέχεται είναι η χειρότερη, δηλαδή μόλις 1 αστέρι. Σε αυτή την παρατήρηση βοηθούν οι βαθμολογίες που δέχεται η τελευταία έκδοση της εφαρμογής, καθώς στο σύνολο των εκδόσεων του Messenger κυριαρχούν τα 5 αστέρια.

    facebook messenger ratings

    Βλέποντας την παραπάνω εικόνα στην οποία εμφανίζονται με σειρά οι βαθμολογίες του Facebook Messenger σε Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, η τελευταία έκδοση της εφαρμογής έχει δεχτεί 47, 480 και 21.974 βαθμολογίες του 1 αστεριού αντίστοιχα, από τις συνολικά 53, 649 και 23.188 βαθμολογίες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles