18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Moto 360. Δίλεπτο χορταστικό επίσημο video για το πανέμορφο Android Wear smartwatch!

    Κάποιοι τυχεροί είδαν από κοντά το πανέμορφο Android Wear smartwatch Moto 360, στο Google I/O 2014, το φωτογράφισαν και έφτιαξαν γι’ αυτό hands-on video. Τώρα, ωστόσο, η Motorola, στο πλαίσιο του συνεδρίου της Google, δίνει στη δημοσιότητα και ένα δικό της επίσημο video για τη συσκευή, δίνοντάς μας ένα χορταστικό “sneak peak” από την εμφάνιση και τις δυνατότητές της, πριν την κυκλοφορία της στην αγορά η οποία αναμένεται στα τέλη του καλοκαιριού.

    Moto-360-official-video

    Το διάρκειας δύο λεπτών video αποκαλύπτει το άκρως γοητευτικό Moto 360 σε όλο του το μεγαλείο, καθώς και λεπτομέρειες που φυσικά δεν μπορούν να μεταφέρουν οι press images που έχουμε δει έως τώρα για τη συσκευή. Μπορείτε να δείτε το ανοξείδωτο ατσάλι στο “σασί” του ρολογιού, καθώς και το γνήσιο δέρμα στο λουράκι του, όπως επίσης και κάποιες από τις λειτουργίες του στην εντυπωσιακή οθόνη που διαθέτει.

    Moto 360 Official Video

    Ένα video που μας κάνει να ανυπομονούμε να μάθουμε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για το Moto 360, όπως π.χ. τα specs του για τα οποία δεν έχουμε ακόμη κάποια επίσημη ενημέρωση ή την τιμή του και, φυσικά, την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του. Δείτε το!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles