16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ξεκινάει το roll-out του Android 5.0 Lollipop σε Moto X και Moto G δεύτερης γενιάς η Motorola

    Παρόλο που η Motorola βρίσκεται πλέον στα χέρια της Lenovo και όχι της Google, οι αναβαθμίσεις της, όσον αφορά τις τελευταίες εκδόσεις του Android, παραμένουν ταχύτατες. Έτσι, αφού διαβάσαμε τα νέα για τα soak test updates των κορυφαίων της συσκευών (βλέπε εδώ και εδώ), η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά επίσημα το roll-out του Android 5.0 Lollipop για τα τα Moto X 2ης γενιάς Pure Edition και Moto G 2ης γενιάς (US GSM και Global GMS versions που πωλήθηκαν στις ΗΠΑ).

    motorola-android-5-0-lollipop

    Λίγη περισσότερη αναμονή θα χρειαστεί να κάνουν οι κάτοχοι των Moto X που είναι branded από κάποιο δίκτυο ή των παλαιότερων μοντέλων της εταιρείας, όπως και των κατόχων των συσκευών σε άλλες αγορές.

    Αν σας ενδιαφέρει πάντως, η πλήρης λίστα των μοντέλων της Motorola που θα λάβουν το Android 5.0 Lollipop βρίσκεται εδώ και σίγουρα δε θα αργήσουν και αυτά να αποκτήσουν μία γεύση από το “γλειφιτζούρι” της Google… Γρήγορα πιστεύουμε ότι θα φτάσουν οι αναβαθμίσεις βέβαια και στα μέρη μας, καθώς η Motorola στα updates του Lollipop μοιάζει ασταμάτητη…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles