18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Πώς να προσθέσετε στίχους τραγουδιών στα YouTube μουσικά βίντεο μέσω Google Chrome

    Αν είστε σαν κι εμένα, τότε το να ακούτε απλώς ένα τραγούδι δεν είναι αρκετό. Γιατί να ψάχνετε για στίχους σε διάφορα sites ενώ ακούτε κάποιο τραγούδι μέσω YouTube, όταν μπορείτε να ενσωματώσετε στίχους στον YouTube player; Στη συνέχεια θα δούμε πώς με τη βοήθεια μιας Google Chrome επέκτασης μπορεί αυτό να πραγματοποιηθεί.

    Ανοίξτε το Google Chrome, μεταφερθείτε στη σελίδα του musiXmatch και εγκαταστήστε την επέκταση. Το musiXmatch υποστηρίζει πάνω από 7 εκατ. στίχους τραγουδιών, οπότε δύσκολα θα σας απογοητεύσει σε δημοφιλή τραγούδια.

    musixmatch chrome extension for youtube lyrics

    Αφού εγκαταστήσετε την επέκταση, αρκεί να ανοίξετε κάποιο μουσικό βίντεο στο YouTube και να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία captions, όπως δείχνει η παραπάνω εικόνα. Για να ρυθμίσετε διάφορους παραμέτρους, όπως για παράδειγμα το προεπιλεγμένο κίτρινο χρώμα των στίχων, μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή Options, στο κάτω δεξί μέρος του πλαισίου Captions.

    Όπως αναφέρει το TechCrunch, το μόνο πρόβλημα της επέκτασης είναι πως αντιστοιχεί τους στίχους με τα μουσικά βίντεο μονάχα βάσει των τίτλων των μουσικών βίντεο, κάτι το οποίο το musiXmatch προσπαθεί να επιδιορθώσει, καθώς αρκετά βίντεο δεν αναφέρουν τον τίτλο του τραγουδιού στον τίτλο τους.

    Αν σας αρέσει η επέκταση, δώστε της χρόνο, καθώς συνεχώς ανανεώνεται με νέες και βελτιωμένες λειτουργίες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles