24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    MWC 2013: Εικόνες από το ShowStoppers

    Το Mobile World Congress 2013 ξεκινά αύριο στη Βαρκελώνη και η σημερινή μέρα περιελάμβανε… ζέσταμα! Με ποιον τρόπο; Μα με την επίσκεψή μας στο ShowStoppers, το event που… παραδοσιακά παρουσιάζονται συσκευές που όσο να ‘ναι μαγνητίζουν τα βλέμματα και προσελκύουν το ενδιαφέρον των εκπροσώπων του Τύπου. Βέβαια το ShowStoppers του φετινού Mobile World Congress ήταν αρκετά πιο «φτωχό» απ’ τα συνηθισμένα, κάτι που όσο να ‘ναι προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

    Το ρεπορτάζ μας από εκεί και τα βίντεο με τις… περιπτύξεις μας με συγκεκριμένες συσκευές θα τα διαβάσεις οσονούπω, ωστόσο μέχρι τότε δεν έχεις παρά να πάρεις μια ιδέα για τι πράγμα μιλάμε χαζεύοντας τις φωτογραφίες που τραβήξαμε για πάρτη σου.

    Emergency Phone: Τηλέφωνο για καταστάσεις -και κλήσεις- έκτακτης ανάγκης! Λειτουργεί και χωρίς κάρτα SIM, καλεί τον εκάστοτε αριθμό έκτακτης ανάγκης ενώ λειτουργεί με μία ΑΑ μπαταρία με διάρκεια ζωής τα 15 χρόνια!
    F.R.E.Q. 3: Πανάλαφρα ακουστικά από τη Mad Catz, ό,τι πρέπει για τον λάτρη του gaming και του στυλ ;)
    Φορτιστή κινητού κανείς; Πρωτότυπο design, συμβατό με κάθε τύπο smartphone.
    Ρομποτάκια να κόβουν βόλτες στους διαδρόμους του ShowStoppers. Καλή φάση... ;)
    Απίστευτο ηχείο, έβγαζε μπάσα που δεν παίζει να άκουσα πουθενά στο ShowStoppers. Δυστυχώς -για όλους μας- ήταν concept.
    Αλλά τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα του ήχου, η ZAGG έκανε παιχνίδι με ένα... ηχείο-μπάμπουσκα! Διπλή κατασκευή, με μεγάλο και μικρό ηχείο (το δεύτερο «κουμπώνει» μέσα στο πρώτο), συν τηλεχειριστήριο για να κάνει τη ζωή σου ευκολότερη. Κι από ποιότητα ήχου; Ούτε που τη φαντάζεσαι...

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles