16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    MWC 2013: Βρεθήκαμε στο MobileFocus Global

    Περιμέναμε να γίνει «το σώσε» στο ShowStopppers κι όμως, η… κεραμίδα μας ήρθε από ‘κει που δεν την περιμέναμε: το MobileFocus Global! Τι είναι αυτό; Ένα event, τύπου ShowStoppers στο οποίο μια σειρά εταιρειών έδωσε το «παρών», παρουσιάζοντας καινοτόμες συσκευές και υπηρεσίες! Από κινητά, παραδόξως, είχαμε κάμποσα με εταιρείες όπως οι ZTE και Alcatel να κάνουν την εμφάνισή τους ενώ μια απ’ τα ίδια συνέβη και με τα tablets HP και Samsung έδωσαν ρεσιτάλ.

    Λογικά θα έχεις διαβάσει ήδη τα πρώτα hands-on κείμενα από τον λατρεμένο Γιώργο Ιωσηφίδη, ωστόσο μάθε ότι το MobileFocus δεν ήταν μόνο τα συγκεκριμένα κινητά. Για να χαζέψεις τα βίντεο απ’ όλα τα υπόλοιπα θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή, ωστόσο για τα μάτια σου και μόνο μαζέψαμε ορισμένες φωτογραφίες, έτσι, για να μη μας μείνεις με το παράπονο ;)

    Παιχνιδάκι στα 40-45 fps κι από δίπλα ταινία στα 1080p. Και όλα να τρέχουν «νεράκι». Καλώς όρισες στο μέλλον AMD!
    Δύο συσκευές να επικοινωνούν μεταξύ τους και να ανταλλάσσουν δεδομένα και... δονήσεις χάρη στο σύστημα της Immersion. Και μετά σου λέω εγώ αν «αισθάνεσαι» τον άλλον ή όχι ;)
    Είναι συσκευή Bluetooth, είναι συμβατή με Android και iOS (για την ώρα) και αποτελεί μία από τις πιο πρωτότυπες μορφές παιχνιδιού. Είναι το Sphero.
    ZTE Grand S: Μεγάλο σε όλα του ;)
    Η θήκη (του iPhone) είχε τη δική της ιστορία. Απλά, επειδή η ώρα είναι περασμένη, σε πειράζει να στην πω μιαν άλλη στιγμή;
    Bluetooth κανείς; Απ' όλα έχει ο μπαχτσές!
    Έπρεπε να τις σκηνές που έπαιζαν οι τηλεοράσεις πίσω απ' τις Go Pro. Δεν το 'χεις...
    Σιγά που θα 'χανε ευκαιρία η HP να μοστράρει το τελευταίο Slate της :P

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles