20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    MWC 2014 – Η αποστολή μας στη Βαρκελώνη: Το πρώτο hands-on πριν την έκθεση!

    Η 7μελής αποστολή μας βρίσκεται από εχθές στη Βαρκελώνη και προετοιμάζεται πυρετωδώς εν όψει του MWC 2014! Μπορεί οι παρουσιάσεις και οι συνεντέυξεις Τύπου να μην έχουν ξεκινήσει καν ακόμη, όμως πήραμε και τους δρόμους και κάναμε για εσάς το πρώτο hands-on συσκευής! Είναι το γνωστό phablet της Huawei, το Ascend Mate 2 4G, το οποίο εντοπίσαμε στο περίπτερο της εταιρείας στην Placa de Catalunya, μαζί με το Ascend P6 και φυσικά δε χάσαμε την ευκαιρία! Δείτε το σύντομο hands-on video:

    Μείνετε συντονισμένοι στο Digital Life και ακολουθήστε το tag MWC ’14 για live updates, ειδήσεις, αποκαλύψεις και παρουσιάσεις από την κορυφαία έκθεση mobiles!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles