24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    To Αlcatel Onetouch Idol 3 αποσπάει 4 βραβεία στο MWC 2015!

    H Alcatel έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της στο MWC 2015, παρουσιάζοντας πολλές νέες συσκευές που αναμένεται να καλύψουν τις ανάγκες όλων των χρηστών. Μάλιστα, η ναυαρχίδα της Alcatel Onetouch Idol 3 κατάφερε να αποσπάσει 4 βραβεία (Pick MWC 2015 από Mashable, Android Authority και Android Central καθώς και Best of MWC 2015 από Know Your Mobile).

    idol-3-2-Large

    Η ναυαρχίδα της Alcatel είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις, όπου η μία διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών Full HD IPS, πανίσχυρο octa-core Snapdragon 615 στα 64-bit, 2GB RAM, ενώ παράλληλα θα δίνει τη δυνατότητα στους users να επιλέξουν ανάμεσα από 16 και 32GB. Εκτός από τα παραπάνω η ναυαρχίδα της Alcatel θα προσφέρει και εξαιρετικές φωτογραφικές δυνατότητες με 13 kai 8 MPixel. Παράλληλα, Onetouch Idol θα ξεχωρίζει και για το εξαιρετικά λεπτό design με πάχος μόλις στα 7.4 χιλιοστά. Εάν θέλετε να θυμηθείτε πως μας φάνηκε το Onetouch Idol 3 όπως το είδαμε στη Βαρκελώνη δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles