21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Huawei MediaPad M2 ελληνικό hands-on: “Το designάτο tablet της Huawei”! (MWC 2016)

    Αν και το MateBook δικαιολογημένα έκλεψε τις εντυπώσεις στο MWC, ωστόσο στο booth της Huawei υπήρχε και το Mediapad M2, το κομψό και πανίσχυρο 10ιντσό tablet που έκανε το ντεμπούτο του στην CES 2016 στις αρχές Ιανουαρίου. To MediaPad M2 θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ένα multimedia tablet, το οποίο εστιάζει κυρίως στον τομέα του entertainment συνδυάζοντας όμως υψηλές επιδόσεις και designάτη εμφάνιση

    MediaPad M2 (4)

    Ρίχνοντας μία ματιά στα tech specs του, το MediaPad M2 είναι ένα 10ιντσό tablet με IPS LCD panel (1920×1200 pixels), όπου στα ενδότερα του φιλοξενείται ένα octa-core Kirin 930 chipset. Παράλληλα, η σικάτη πρόταση της Huawei έρχεται με 2GB μνήμης RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου (silver edition), ενώ για τους χρήστες που αναζητούν παραπάνω επιδόσεις, υπάρχει και η “gold” έκδοση η οποία προσφέρει 3GB RAM και 32GB storage.

    MediaPad M2 (6)

    Ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τις κάμερες του, το όμορφο (και ισχυρό) tablet της Huawei διαθέτει rear cam στα 13MP και μπροστινή selfie cam στα 5MP. Όσον αφορά την  χωρητικότητα της μπαταρίας του, η πρόταση της Huawei διαθέτει μπαταρία με 6.600mAh, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το 10ιντσό tablet της κινεζικής εταιρείας πλαισιώνεται και από stylus.

    MediaPad M2 (7)

    MediaPad M2 (3)

    Η αίσθηση που μας άφησε η σύντομη επαφή που είχαμε μαζί του είναι ότι πρόκειται για μία όμορφη εξωτερικά συσκευή με δυναμικά tech specs, η οποία αφήνει ένα premium feeling στον χρήστη της…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles