18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Lenovo Tab3 7 ελληνικό hands-on: To family friendly tablet που θα σας κλέψει την καρδιά! (ΜWC 2016)

    Η Lenovo σε ένα ακόμη MWC φρόντισε ώστε να κάνει αισθητή την παρουσία της. Ως είθισται, τα tablets (που άλλωστε η Lenovo είναι γνωστό ότι έχει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών) είχανε και πάλι την «τιμητική» τους.

    Lenovo Tab3 7 (1) (Large)

    Η σειρά που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο MWC της Βαρκελώνης ήταν η Tab3, η οποία ουσιαστικά απαρτίζεται από 3 συσκευές (το «budget-friendly» Tab3 7, το σχεδόν παρεμφερές -με λίγο καλύτερα specs-  Tab3 8 και το τελείως διαφορετικό «επαγγελματικό» Tab3 10 Business). Το πρώτο tablet από την παραπάνω τριπλέτα που είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε ήταν το Lenovo Tab3 7, το οποίο έρχεται με οθόνη 7 ιντσών ανάλυσης 720p, τετραπύρηνο επεξεργαστή από τη MediaTek στο 1.0GHz, 1GB μνήμης RAM, επιλογή αποθηκευτικού χώρου ανάμεσα σε 8 ή 16GB, κάμερες 5 και 2MP ενώ το κόστος του ξεκινάει από τα 79 δολάρια (Wi-Fi έκδοση) και φτάνει έως τα 129 δολάρια (LTE/16GB).

    Lenovo Tab3 7 (3) (Large)

    Οι εντυπώσεις που μας άφησε το «μικρό» της σειράς Tab3 ήταν άκρως ικανοποιητικές για την κατηγορία που ανήκει και φυσικά το μεγάλο ατού που προσφέρει είναι ότι η τιμή του είναι εξαιρετικά χαμηλή. Ανυπομονούμε να το δούμε και από τα μέρη μας…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles