16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    ZTE Nubia Z9 Max Elite ελληνικό hands-on: “Smartphone που ανήκει στην… ελίτ”! (MWC 2016)

    Η ZTE είχε στo MWC 2016 μία αρκετά ζωηρή παρουσία, καθώς το booth της ήταν γεμάτο με δεκάδες διαφορετικά smartphones αλλά και άλλες ακόμη ενδιαφέρουσες συσκευές. Φυσικά τα high-end smartphones της σειράς Nubia ήταν αυτά που ξεχώρισαν, φανερώνοντας την πρόθεση της ZTE να δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στον τομέα των κινητών υψηλής απόδοσης.

    ZTE Z9 Max Elite (2) (Large)

    To ΖΤΕ Nubia Z9 Max Elite που είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά δείχνει να ενσωματώνει τη λογική μίας high-end πρότασης η οποία απευθύνεται στους χρήστες που αναζητούν το κάτι παραπάνω από τη συσκευή τους. Συγκεκριμένα, το Nubia Z9 Max Elite διαθέτει οθόνη στις 5.5 ίντσες FHD (1080×1920 pixels), ενώ στο εσωτερικό του βρίσκεται ένα οκταπύρηνο chipset Qualcomm Snapdragon 810 με 4 πυρήνες Cortex A57 και 4 Cortex A53. Επιπλέον, το Nubia Z9 Max Elite διαθέτει 3GB μνήμης RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου (επεκτάσιμου μέσω microSD), ενώ σε ότι έχει να κάνει με τις κάμερες του, το Max Elite προσφέρει main camera στα 16MP (με δυνατότητα auto-focus και LED flash), ενώ φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και η selfie cam, η οποία προσφέρει στους selfie lovers της δυνατότητα να τραβούν φωτογραφίες στα 8MP.

    ZTE Z9 Max Elite (1) (Large)

    Χωρίς αμφιβολία, το ZTE Nubia Z9 Max Elite είναι μία πρόταση που σε καμία περίπτωση δεν περνάει απαρατήρητη και σίγουρα μπορεί να βρει έρεισμα στην απαιτητική αγορά των high-end smartphones…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles