21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    ZTE Nubia Z9 Mini Elite ελληνικό hands-on: «Mini στο όνομα, μεγάλο σε δυνατότητες»! (MWC 2016)

    Μετά το Z9 Nubia Max Elite είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα και το Nubia Z9 Mini Elite, μία συσκευή η οποία διακρίνεται και αυτή με τη σειρά της με τον συνδυασμό premium χαρακτηριστικών, τόσο σε επίπεδο αίσθησης όσο και σε επίπεδο τεχνικών δυνατοτήτων.

    ZTE Z9 Mini Elite (1) (Large)

    Το Mini Elite έχει μικρές διαφορές με τα μεγαλύτερα αδελφάκια του και συγκεκριμένα διαθέτει οθόνη Full HD στις 5 ίντσες (1080×1920 pixels), ενώ στην καρδιά του βρίσκεται ένα 64-bit Qualcomm Snapdragon 615 chipset, το οποίο διαθέτει 8 πυρήνες (4 πυρήνες Cortex A53 στα 1.5GHz για τις βαριές διεργασίες και 4 πυρήνες Cortex A53 στο 1GHz). Το Snapdragon 615 chipset που φέρει στο εσωτερικό του συνοδεύεται από 3GB μνήμης RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου (επεκτάσιμου μέσω microSD). Επιπλέον, οι λάτρεις της mobile φωτογραφίας σίγουρα θα ικανοποιηθούν από τις δυνατότητες του Z9 Mini Elite, καθώς η πρόταση της κινεζικής εταιρείας βαδίζοντας στο δρόμο των μεγαλύτερων μοντέλων της σειράς Nubia, προσφέρει ποιότητα στα 16MP (με δυνατότητα Auto-focus και LED flash), ενώ παράλληλα η μπροστινή κάμερα χαρίζει απλόχερα 8MP στους fans των selfie lovers.

    ZTE Z9 Mini Elite (4) (Large)

    ZTE Z9 Mini Elite (6) (Large)

    Σε γενικές γραμμές και το Mini Elite διακρίνεται για το εντυπωσιακό design, το οποίο συνδυάζεται άψογα με τις τεχνικές δυνατότητες, οι οποίες σίγουρα δεν θα δυσαρεστήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles