20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το HTC One M9 ανακοινώθηκε επιτέλους επίσημα. Τι πρέπει να γνωρίζεις (MWC 2015)

    Η οικογένεια “One” της HTC είναι από εκείνες που έχουν λατρέψει περισσότερο όσοι ψάχνονται αποκλειστικά ανάμεσα στις κορυφαίες ναυαρχίδες της αγοράς. Με τα προηγούμενα μοντέλα Μ7 και Μ8 να έχουν ανεβάσει τον πήχη τόσο ψηλά, ώστε κάποιοι να τα θεωρούν ακόμη και τα καλύτερα smartphones στον πλανήτη, το HTC One Μ9 ανακοινώνεται φιλοδοξώντας να αποτελέσει άξιο διάδοχό τους, χωρίς πάντως να αλλάζει σημαντικά το χαρακτήρα της γνωστής μας συσκευής.

    HTC One M9

    Η νέα πρόταση της οικογένειας One, την οποία είχαμε βέβαια γνωρίσει και από τις αρκετές διαρροές που προηγήθηκαν, έρχεται, λοιπόν, με παρόμοιο design με αυτό των προηγούμενων μοντέλων, συνεχίζοντας την “παράδοση” του unibody μεταλλικού σχεδιασμού, μόνο που αυτή τη φορά υιοθετείται ένα dual tone design (βλέπετε στην παραπάνω φωτό το ενδιαφέροντα συνδυασμό χρυσού και ασημί).

    Διαθέτει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels, ενσωματώνει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810 της Qualcomm στα 2.0GHz και έρχεται με 3GB RAM, 32GB αποθηκευτικό χώρο επεκτάσιμο μέσω microSD, δύο κάμερες μία με (συμβατικό αυτή τη φορά) αισθητήρα 20.7MPixels και δυνατότητα 4K video recording, καθώς και μία 4MPixels (η μόνη πλέον που υιοθετεί την τεχνολογία Ultrapixel), front-facing dual BoomSound speakers, καθώς και μπαταρία 2.840mAh. Τρέχει το HTC Sense 7.0 UI με Android 5.0 Lollipop, ενώ υποστηρίζει GPS, WiFi AC, Bluetooth 4.0 LE, και 4G LTE.

    one-m9-pink-gold

    To HTC One M9 θα είναι διαθέσιμο, πέρα από χρυσό-ασημί, και σε pink-gold και gray αποχρώσεις.

    one-m9-gray

    Related Articles

    8 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles