23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε το πανέμορφο Huawei Watch! Δες τα χαρακτηριστικά του (MWC 2015)

    Το είχαμε δει από χθες σε φωτογραφίες αλλά και videos και, να, που τώρα έχουμε την επίσημη ανακοίνωσή του στη συνέντευξη τύπου της κινεζικής εταιρείας στο MWC 2015. Είναι το Huawei Watch, το πρώτο “έξυπνο” ρολόι του κατασκευαστή, που διεκδικεί τον τίτλο του ομορφότερου της κατηγορίας – καθόλου άδικα θα λέγαμε!

    Huawei Watch

    Είναι μία πρόταση που ενσωματώνει το λειτουργικό Android Wear της Google που έχουν υιοθετήσει και αρκετοί άλλοι κατασκευαστές. Διαθέτει στρογγυλό design, που έχει αποδειχθεί ότι συντελεί σε μία πιο όμορφη εμφάνιση ενός smartwatch καθώς μας θυμίζει περισσότερο ένα… κλασικό ρολόι, ενώ η οθόνη του διαθέτει προστασία από κρύσταλλο-ζαφείρι και το σασί της συσκευής, όπως επίσης και η άρθρωση αλλά και το crown button είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας και ανθεκτικό στις γρατζουνιές ανοξείδωτο ατσάλι, ώστε να είναι 40% περισσότερο ανθεκτικό.

    Διαθέτει οθόνη AMOLED 1,4 ίντσας ανάλυσης 400×400 pixels με pixel density 286ppi, επεξεργαστή της Qualcomm στα 1.2GHz, 512ΜΒ RAM, 4GB αποθηκευτικού χώρου, αισθητήρα κίνησης 6-αξόνων, heart-rate monitor και βαρόμετρο ενώ μπορεί να συνεργαστεί με οποιοδήποτε Android smartphone μέσω Bluetooth 4.1 Low Energy. Διαθέτει επίσης μαγνητικό σταθμό φόρτισης.

     

    huawei-watch

    Το Huawei Watch θα είναι διαθέσιμο σε 20 διαφορετικές χώρες, όπως σημειώνει η εταιρεία, σε τρία διαφορετικά χρώματα, ασημί, χρυσό και μαύρο, με μεγάλη ποικιλία από λουράκια να τα συνοδεύουν. Η Huawei έχει σχεδιάσει ακόμη και πολλά Watch Faces για την Android Wear πρότασή της, για ακόμη μεγαλύτερη προσωποποίηση.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles