20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ο CEO της Sony, Kaz Hirai, παραδέχεται πόσο σημαντικό είναι το mobile τμήμα για την εταιρεία (video@MWC 2015)

    Τις αναφορές τον τελευταίο καιρό που ήθελαν τη Sony να σκέφτεται έξοδο από την αγορά των smartphones καθησυχάζει ο CEO της, Kaz Hirai, ο οποίος βρέθηκε στη σκηνή κατά το press event της εταιρείας στο MWC 2015 και μίλησε για τη σημαντικότητα της αγοράς του mobile για το ιαπωνικό group.

    Screen Shot 2015-03-02 at 14.29.11
    Screenshot από το video που τράβηξε το digitallife.gr που βρέθηκε στην παρουσίαση…

    “Το mobile παραμένει ένα σημαντικό κομμάτι για το Sony Group”  είπε χαρακτηριστικά το μεγάλο “αφεντικό” του ομίλου Sony, σημειώνοντας πως συσκευές όπως τα smartphones, τα tablets, τα wearables και οι λοιπές φορητές προτάσεις είναι στην “καρδιά” των επικοινωνιών μας, καθώς είναι “οι τελευταίες που χρησιμοποιούμε το βράδυ πριν κοιμηθούμε και οι πρώτες το πρωί”.

    Όπως σημείωσε ο Kazuo Hirai, η Sony “έχει την τεχνολογία, τη δημιουργικότητα, το περιεχόμενο και τους καλύτερους ανθρώπους για να συνεχίσει να βρίσκεται σε αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα αγορά”μία δήλωση που δείχνει την πρόθεση των Ιαπώνων να παραμείνουν σε αυτή την “ιδιαίτερη ανταγωνιστική από άποψη κόστους” βιομηχανία όπως τη χαρακτήρισε ο CEO της Sony και στο μέλλον.

    Η Sony βρίσκεται σε μία περίοδο αναδιάρθρωσης με στόχο να αυξήσει έως και 25 φορές τα λειτουργικά της κέρδη έως το 2018. Αγορές όπως οι αισθητήρες εικόνας και το PlayStation σίγουρα έχουν τη δυναμική που ψάχνει η εταιρεία για το μέλλον, ωστόσο φαίνεται αποφασισμένη να “παλέψει” και κατηγορίες που την έχουν δυσκολέψει στο παρελθόν, όπως αυτή των mobiles.

    Στο MWC 2015 ανακοίνωσε μάλιστα δύο δυναμικές συσκευές, τις οποίες ήδη σας παρουσιάσουμε, το πολύ λεπτό και άκρως ανταγωνιστικό Sony Xperia Z4 tablet καθώς και το αδιάβροχο mid-range Sony Xperia M4 Aqua με πολύ καλά χαρακτηριστικά για το κόστος του. Τους επόμενους μήνες θα δούμε σίγουρα και τη νέα ναυαρχίδα της εταιρείας, Sony Xperia Z4 που θα παρουσιαστεί σε ξεχωριστό event δείχνοντας πόσο ανταγωνιστική μπορεί να παραμείνει η σειρά Xperia απέναντι στα μεγαθήρια της αγοράς.

    Δείτε το video του digitallife.gr με τις δηλώσεις του Kaz Hirai από το Mobile World Congress της Βαρκελώνης.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles