20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Lenovo Vibe Shot. Με εμφάνιση… κάμερας, μεταλλική κατασκευή και σούπερ τιμή! (MWC 2015)

    Καταιγιστική η Lenovo στο MWC 2015. Τρίο από tablets αλλά και δύο smartphones, από τα οποία βλέπουμε πρώτο το Lenovo Vibe Shot.

    lenovo_VIBE_Shot_Family-1

    Διαθέτει ανανεωμένο design με σασί από μέταλλο, που ξεχωρίζει καθώς το πίσω μέρος της συσκευής θυμίζει μία… point-and-shoot camera. Η οθόνη του Vibe Shot έχει διάσταση 5 ίντσες και ανάλυση 1080 pixels, ενώ η συσκευή διαθέτει προστασία Gorilla Glass τόσο στο εμπρόσθιο όσο και στο οπίσθιο πάνελ της. Η κεντρική κάμερα της έχει ανάλυσης 16MPixels με αρθρωτό φακό που αποτελείται από 6 μέρη και tri-color LED flash. Ο αισθητήρας έρχεται με low-light back illumitation και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, ενώ μεταξύ άλλων η κάμερα της συσκευής διαθέτει και υπέρυθρη εστίαση. Να σημειώσουμε ότι το “παρών” δίνει και ένα φυσικό shutter button στο δεξί πλάι της συσκευής, ενώ διαθέσιμη είναι και μία δεύτερη κάμερα για selfies ανάλυσης 8MPixels.

    lenovo_VIBE_Shot

    To Lenovo Vibe Shot διαθέτει ακόμη τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 615 με υποστήριξη 64-bit, 3GB RAM, 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου και μη αφαιρούμενη μπαταρία 2.900mAh.

    Η συσκευή διαθέτει δύο nano SIM slots σε ένα σώμα πάχους μόλις 7.3 χιλιοστών, ενώ αναμένεται να διατεθεί τον Ιούνιο σε γκρι, λευκό και κόκκινο χρώμα και τιμή που θα προσεγγίζει τα 349 δολάρια.

    lenovo_VIBE_Shot_Family-2

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles